Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS 2010 sınav yeri ne zaman açıklanacak?

nacar

Aktif Üye
Konular
129
Reaksiyonlar
0
26 eylülde yapılacak olan kpss2010 sınav yeri bilgileri nezaman açıklanır?

bu aralar gönderilir evinize. sınava son 1 hafta kala elinize ulaşmazsa da ilinizdeki ösym sınav merkezi yöneticiliğinden çıkartabilirsiniz.

internetten nerden ögrenebilirim

Internetten kpss sınav yeri öğrenilemez ama sınava 15 kala veya 1 hafta kala kağıt sana ulaşır. Ulaşmazsa ösym sınav merkezlerinde verirler. Buralar da bağlı bulunduğun il veya ilçedeki üniversteler.

veya bazı liselerde de veriyorlar

ya arkadaşlar yerimi bilmiyorum ama biz özürlüler için kpss sınavının bi faydası var mı bende girecem ama yani herkes kendi kapasitesini bilir mesela ben atanma için 85 puan almam gerekir miş ama ben ne kadar puan alsam atamalarda işime yarar

Yasin bey bildiğim kadarıyla kpss de engelli kontejanı yok herhalde normal vatandaş gibi ataması ve puanı değerlendiriliyor. Ama tamda bilgim yok

kpss puanıyla kamudaki özürlü işçi kadrolarına başvurabilirsiniz

bende kpss sınavına gırecektım ama gec kaldım sanırım gec kalmadıysam yapacaklarım nelerdır bılgılendırırsenız sevınırım işkur kayıtlı ozurluyum

effe ßa$vuruLar biteLi 1-2 ay faLan oLuyor yani bu yIL ßa$vurma $ansın yok.

Üst Alt