Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Korku evi misali durmadan sağlık raporu çıkartma eziyeti

Konular
15
Reaksiyonlar
0
her iş için yeni rapor her yönetmelik değiştğinde yeni rapor,rapor rpoor raaapooooor çığlıklryla rapor KORKU EVİNE DÖNÜŞTÜ,şu küçücük kalbimiz yemin ederim ALLAHIN AŞKINA RAHMANIN AŞKINA artık bu çileyi bitirin kimse yokmu her iş için bir rapor kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu artık yeter, bu sitede arkadaşlrın bir çoğu yönetmelikler muzdaribi,artık verilen raporlar kimlik gibi olsun,sadece kaybettiğnde yenisi verilsin, bunu engelli olan ve her an engelli olabilecek her insan her birey için yapın,zorlaştırılacak her yasaya imza atan insanlar bir gün sizde engelli olabilrsinz ozaman bu engellerin ne demek isteğini anlarsınız, birde tüm resmi kurmlar da bu raporlar oranlarıyla görülmeli orya git burya git devri bitmeli,

elinde senin bir engelli raporun var ise bu rapor sürekli bir rapor ise her işe girişte rapor almana gerek yok o raporu işverene sunarsın ama elinde bir engelli raporun yok ise her iş değiştirmede mecburiyet olarak engelli raporu olmayan kişi sağlık raporu vardır o istenir işe göre mahiyete göre bu rapolar değişir hatta elinde engelli raporun var vede sürekli ama işin mutfak gibi iştir çay cılık gibi bir iştir yada gıda işidir bunlar için ek sağlık raporları istenir

hilal72

benim dmek istediğim işe girerken rapor alacaksın, yine rapor bakım paraası,indirimli araç alacaksın rapor, toplu taşıma için ayrı rapor vs..bir rapor heryerde geçmeli sürekli ise,yönetmelik değişti diye yeni rapor istenmesi gibi olaylar var,

benim tek bir raporum var bu raporum ile hem işe girdim hem otobüsde kullandım hemde erken emeklilik için vergi muafiyetinde kullandım ötv gelince o konu tammen ayrı bir konu ötv şartlarında zaten yazar sizden işe girerkende tekrar tekrar rapor isteniyorsa bu işyerindeki muhasebecilerin bilmediği bilgi eksikliğindendir elinde 40 geçen bir rapor var ise ve sürekli ise otobüs içinde ayrı bir rapor gerekmez

Üst Alt