Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Konya'da engelli sporu yapmak isteyen var mı?

cze98

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Futbolu seven konya ve çevresindeki arkadaşlar bizlerle beraber kurduğumuz ampute futbol takımında yer almak isterseniz mesajlarınız bekliyorum.türk telekom sponsorluğunda kurduğumuz takımımız 2 senedir deplasmanlı ampute liginde mücadele ediyor.katılan arkadaşlara yardımcı olmak için konyada iş imkanıda sağlıyoruz.bilginize...

slm değerli kardeşim ben de sizlere katılmak ısterim.

Kardeş memnun oluruz özelden bi telefon bırakırsan bana görüşelim inşallah.

slm Mehmet ali kardeşim telofonla olmaz görüşebilirim müsaitsen müsait bir zamanda

ben bu konuma müsaitmiyim olurmu olmazmı bunları yüz yüze görüşürsek iyi olur derim

telefonla sadece nerede buluşuruz onu konuşacaktım zaten tabii ki yüz yüze görüşmemiz lazım takımın hocasıda gelecek görüşmeye nerede görüşelim dersen ortak bi noktada buluşuruz

slm Mehmet ali kardeşim istediğin yerde müsait bir zaman da görüşelim .05319698307

Tmm kardeş uygun bi zaman da arar senin içinde uygun birde görüşürüz.

yaş en fazla kaç olması lazım birde sol kol ampute nerde oynarım yaşım 35

SEVGİLİ dnzbnk futbolu seviyor ve ilgi duyorsan yaş önemli değil görüşelim.

Üst Alt