Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesi sürecinde maaşın devamı..?

OYAYAVUZ

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Myastenia gravis kas hastasiyim.gecen yil 45 oranla 1 yil sureli vergi indirimiyle erken emekli oldum.sgk kontrol muayesine cagirdi.bugun baska bir hastaneye basvurdum gecen seneki dr yazilarini gosterdigimde bakmadi bile drlar ve ilk doldurulan dr gorusmerinde gecen yil yuzde yazmisti bubsene yazmadi dr. Bu oran vermedigini mi gosterir.daha devam ediyor diger dr lara devam edecegim asil oran vercek norolojiye gitmedim ama gecen sene kagida % 10 yazan fizik tedavi bu sene yazmadi biz yazmiyoruz heyet yazacak dedi.bilgi verebilecek varmi cok moralim bozuldu.yazmama ihtimalleri varmi hastaneden hastaneye degisirmi

Dr larin cebinden cikiyorbsanki bu oranlari verdiklerinde bir dr gecen sene yazdi bugun gittigimde kagida oran filan yazmadi. Nasil stressliyim ki benim hastaligimda stress yasak bu aksam konusmam bozuldu gerginlikten atak gecirtecekler.. yarin norolojiye gidecegim bakalim o ne yapacak... agzimi actirmadi fizik tedavi konusmama bile musade etmedi.. bu hastalik calismami engelliyor calismazsam nasil emekli olacagim bunca yillik emegim ne oalcak odedigimiz primler sgk nin kasasini doldursun diye mi...

OYAYAVUZ

Şu anlık moralinizi bozmayın süreçler sürekli değişiyor, eskiden rapor alırken muayene olduğun doktor hemen oran yazarken şuan da muayene esnasında oran yazılmayıp görüş bildiriliyor sonrasında ise kurulda sizi gören doktor oran veriyor. Süreç sancılı evet ama sabırlı olun lütfen.

Evet oyleymis.bugun esas hastaligimin bransi norolojiye girdim. Bana dedi ki size gecen sene fazla oran verilmis... benim hastaligim.ms in baska bir sekli.ms in saglik bkn.orani var bizim.yok. tedavimiz yok. Kadin elinizi sikin dedi yuruyun dedi ve sonunda gecen sene fazla oran verildigini soyledi ve bu dr doc.. ben biraz konusinca heyette muayene olacaksiniz dedi. Bakalim insallah heyette insafa gelirler..

Sgk Kontrol Muayenesi Sureci

gecen yil %45 ile vergi ind. Emeklilikten yararlandim.1 yillik rapordu bu sene sgk kontrol muauenesine cagirdi cok stressli bir surecti.Hastaligimi drlara ispatlamak vs ..Ama sukurler olsun dun raporum 49 ve suresiz olarak.yenilendi.2 soracagim var.16 haziranda eski rapor bitiyor 19 unda maas aliyorum yeni rapor sgk ya ulasmazsa maasim bu ay kesilirmi?
Birde sgk suresiz rapora ragmen yine kontrol.muayenesine tekrar cagiracak mi

OYAYAVUZ

Çok geçmişler olsun. Eşşeği kaybettirip buldurmuşlar :)

Bunu bilemeyiz ama maaş yetişecektir. En kötü olasılıkla birkaç hafta gecikir.

Süresiz raporsa yeniden kontrole çağırması beklenmez. Ama tabii onların ne yapacağını da kimse bilemez!

Su bir ayda yasadigim stresi anlatama...norolog size gecen yil fazla oran verilmis dedi atak mi geciriyordunuz dedi. Heyetede ayni dr cikinca eyvah dedim bunlar vermeyecekler... dun aksam.raporu e devlette gorunce ciglik atmisim...birde kalp.eklenecekti bir sonraki rapora... elden raporu sgk ya goturmeyi deneyecegim sansima.orada bagli oldugum serviste iyi bir bayan vardi... umarim.yetisir.. sagolun bilgilendirmeler icin

Üst Alt