Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kol ve Ayak Protezleri için özel bilgiler

BuLutT

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1.Diz altında Harmony-i Sistem

Diz altı harmony i sistem türkiyeye girmiş gelmiş gecmiş en kaliteli protezdir..Lakin bunu türkiyede dispirötörlük almış yurt dışında egtimini almış insanlar tarafından yapılması gerekir.eski sistem protezlerde direk alcıyla ölçü alınır döküm yapılır ve protez hazır hale getirilir..

Harmony sistemde daha farklıdır...daha guvenlidir.. ..

Bu protez ayakda terleme yapmaz..ve acık yara varsa hava almadıgından terlemediginden yara kapanmaya başlar..yer cekimini hissettirir..

Şu an ssk bu protezi sadece iş kazaları na ödeme yapıyor ama;dispirötörlük almış yurt dışında egitimini almış anlaşmalı firmasıyla...

protez konusu protez yapan firmaların bunu aşırı ticarete döktüklerinden ve bir cok protez kullanan insan,yapılan protezden menmun olmadıgından yeni düzenlemeler yapılmakdadır.....

2.Diz üsttü hidrolik frenli eklem ..
Bu protezde öncelik soket dökümüdür yani insan uzuvuyla protezin birleştigi an mükemmel bir uyum içinde calışması gerekir.... türkiyede bu protezleri diz üsttü uzuvlara uygulanıp adaptasyon saglanarak yapılmaktadır..
Oysa daha fazlası gerekmekdedir.. hastanın her türlü psikolojik durumu ,cilt ve kan dolaşımı incelenmelidir..yapılacak protezin daha saglıklı olması acısından bu küçük görünen ayrıntılar cok ama cok önemlidir...ssk lı ve gazilerde ödeme sorunu yaşanmıyor..

daha hızlı olabileceğiniz,
daha enerjik olabileceğiniz,
daha güçlü olabileceğiniz,
daha hızlı koşabileceğiniz,
daha hızlı yürüyebileceğiniz,
daha verimli olabileceğiniz,
daha rahat olacağınız,
isteklerinize daha kolay ulaşabileceğiniz protezleri bulabileceğiniz,
yapamadıklarınızın yada daha az yaptıklarınızın daha çok olmasını istiyorsanız bana ulaşın bilgi edinin her türlü kanuni sürecleri burada da paylaşarak bir birimize destek olalım..

Benim 2 ayak diz altı sag kol omuz ampute dir...15 yıllık kullanıcı her türlü yenilik ,ve kanunları takip eden ,,,protezin nerde yapılması gerektigini bilen bir engelliyim....

Unutmayın ki bizler kader arkadaşıyız bu yolda bilinçli mantıklı hep beraber yürüyelim.
Eline igne batmayan,ignenin acısını bilmez...

her türlü destek bilgi için..

0554 316 50 13
bulutluu@hotmail.com

Bu arada kol protezleri için yeni görüşmeler ve ihaleler yapılacak... fakat özelliklerini tam ögrenip sizlere öyle yazmanın daha saglıklı olacagını düşündüm..

Ricaederim insanlara faydalı ola bildiysem daimli takipcisiyim ... yakında işimde bu olursa şaşırmayın...

İşiniz bu olmuş zaten şaşırmamıza gerek yok ama işvereniniz kim o gereçkten merak konusu 100 yıllık ottobock kendi ürünü siizn kadar iddialı anlatmıyor

bioaktif...

Daha fazlasını anlata bilirim... cunkü ben kullanıcıyım....15 yıllık tecrübe var .. dahasıda var ocak ayınmdan sonra içerisinde ssk bagkur trafik sigortaları hakkında ki kanuni sürec ler hakkında yönlendirme uyarma bilgilendirmeye de başlıyacagım...100 yıllık ottobok acık ve net olarak bilgilendirme yapmış zaten .. bundan haberin yoksa mail adresi bildirin sizi bilgilendireyim..

Bir iş verenim yok ama önerecegim 3 veya 4 tane medical ortopediciler var.....Siz şöyle anladınız bu arkadaşda bizim yaptıgımız işi yapıyo ticarete atılmış uzuvları olmuyan insanların sırtından kazanıyo...yok yok ben calışmıyorum sadece tanıtıyorum ve tanıtmayada devam edecem...

saygılar bioaktif...

bulut kardeşim yardımına ihtiyacım var annemin sağ ayağı diz altından ampute oldu. protez yapılacak ve neye nereden başlayacağımı bilmiyorum. beni bu konuda bilgiendirir misin lütfen? mail adresim: meryemavi@gmail.com en kısa sürede mailini bekliyoum

Bir arkadaş protez fiyatı sormuş... 120 bin tl fiyat vermişler ! Yardım edinde kol, bacak, protezsiz arkadaşımız kalmasın !
Sgk da ödeme sorunu olmuyor demişsiniz..! 15 senelik bir kullanıcıyım diyorsunuz. Ama yanlış bilgi veriyorsunuz.
Parası olanın kimseye ihtiyacı yok.! Bende hakikati söyleyeyim.
Arkadaşıma bir el atında koşsun bi zahmet... Boş vaatler bunlar siyasi argümanlar...
Sizin tecrübelerinizden önce engellinin çağdaş bir sosyal sigortaya ihtiyacı olduğu kanatindeyim ...

merhaba iki el ve bir bacağım ampute eğitim hastaneleri üç tane cihazı biz yazamıyoruz diyorlar diğer hastanede karar almış protez yazmıyoruz ardık diyebiliyorlar. bu konuda ne yapabilirim.

madenci arkadaşım..raporlar üniverste hastanesinden cıkmak zorunda tabi bu ön rapor oluyor ,ve istanbul fizik tedavi merkezinde bir rapor daha alıyorsunuz ,protez ve cihaz bitiminde hem fizik tedavi ye protezi onaylatıyor sonrada üniversteye onaylatıyorsunuz,,

sıkıntınız olursa beni arıya bilirsiniz... 554 656 15 90

Üst Alt