Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kol protezi taktıracağım. İyi bir firma ve usta önerisi olan var mı?

Giresunlu28

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba ben elif bir kaza sonucu 5 ay önce dirsek üstünden sağ kolumu kaybbettim... şimdi protez takmak için araştırma yapıyorum iyi bir firma yada taktırmış olan bir arkadaşdan yardım istiyorum... yardımcı olursanız sevinirim...

Kol protezi kullanan varmı ?

Ben daha öncede cıkca yazdım ama sanırım ya bilgisi olan yok yada bilgi vermek isteyen yok ben elif 20 yaşındayım bir kaza sonucu sağ kolumu dirsek üstünden kaybettim ve şimdi dirsek eklemli bir kol taktırmak istiyorum ... Bana utah arm diye bir kol protezi tavsiye edenler oldu kullanan varmı nasıl bir protez yada utah arm gibi devletin karşıladıgı yada üzerine biraz para verebileceğim protezler varmı lütfen bana yardımcı olun tabi özellikle kullananlar olsun protezcilerin hepsi aynı ben kullanandan bilgi almak istiyorum teşkler...

Elifcim öncelikle geçmiş olsun ben 10 yıldır protez kullanıyorum dirsek altı sağ kol bende 6 yaşında bi kaza sonucu sağ kolumu kybettim dirsek altı. Benim kullandığım protez mekanik bir protez 2 kanallı myo elektrikli protezle aynı özellikde ancak daha hafif. O protezi öneririm. çünkü 200 gr ağırlık bile insanı zamanla rahatsız ediyor. Eğer elektronik protez düşünüyorsan o konuda bi bilgim yok ama şunu unutma rahat edeceğin bi protez kullan bence dediğim gibi elektro. Protezler ağırlık yönünden mekaniklere karşı çok fazla ağır. Ben şu sıralar protez alacağım yeni bu kez pasif protezi araştırıyordum. (umarım yararı olmuştur)

yalnızca kurum ödemesiyle ek ücret ödemeden myoelektrik kontrollü kol protezi uygulaması yapılmaktadır. Bilgi için arayabilirsiniz. 05436703306

Üst Alt