@
shukufe , hayatımda senin kadar kurnaz bir insan görmedim. 'iki satır' diyerek o kadar önemsizleştirmeye çalışıyorsun ki karalama- art niyet içeren mesajlarını. 'iki satır' dediğin şeylerde aşağıdaki cümleyi yüksek sesle oku bakalım:
'omrumu komur etti namussuz implant'
"iki satır" içinde koklear implantı bulan doktora, bilimadamına küfretmediğin bile kaldı. Hadi bunu saymayalım. 'Shukufe koklear implant' diye arama yapınca tonla örnek çıkıyor. işte biri:
Shukufe mesaj gönderim zamanı: 19.11-2008, 08.39
'sakin ola koklear implant masalina kanmayiniz
bilinmez korkularla yasamayiniz
cok kuzel bi isitme olucaini dusunmeyiniz
koklear imlant satan firmalarin tuzakina dusmeyiniz
ben k ibi dimyata pirince kiderken
tekkulaka kalip evdeki bulkurdanda olmayiniz'
Kaynak:
http://www.engelliler.biz/forum/kok...olanlar-tecrubelerinizi-paylasir-misiniz.html
Böyle bir çok örnek var. Bu örneklere bakarak "shukufe = anti koklear implant lobisi" dersek yanlış olmaz. sen deneyim yazmıyorsun. öfke, intikam yazıyorsun.
Sana daha önce de söyledik, yine söylüyorum. Başından kötü bir olay geçmiş. Geçmiş olsun. 'koleastotam' vakası yaşamışsınız. Bu vaka ilk kez ve son kez sizde duyduğum bir vaka. Başka kimsede bu vakayı duymadım:
Kolesteatomlu kronik orta kulak iltihabi nedir? - Doç. Dr. Zahide Mine Yazıcı | Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Vakfı
'koleastotam' vakası her ameliyattan sonra yaşansa, bir çok kişinde yaşansa 'shukufe haklıdır, böyle bir risk vardır" diyeceğiz. İstatistikler, bilimsel raporlar var mı elinde? Hiçbiri yok. Ne var? şu var sadece: 'ben koleastotam yaşadım. Ameliyat olmayınn"
İşte bu var elinde sadece. Sen sorun yaşadın diye başkaları da aynı sorunu yaşayacak diye bir şey var mı? bilimsel makaleler, veriler, istatistikler var mı elinde? bize bunlarla gel. Hepimiz senin 'deneyim' adı altında ne kadar art niyetli yazdığını biliyoruz. zamanla daha da emin oluyoruz.
Son kez söylüyorum: deneyim paylaşımına bir şey demiyorum. Ancak art niyet, karalamada duracaksın. Durmazsan da biz karşı çıkacağız. Meydan öyle boş değil. Çünkü ameliyat olacak insanları korkutuyorsun. Senin yarattığın ve büyüttüğün korku yüzünden ameliyattan korkup bize danışan, daha iyi duymak isteyen işitme engellilerin haddi hesabı yok.
Biz bıktık sen bıkmadın. işte bu kadar kin dolusun.
shukufe nickli kişinin sitenizde uzun yıllardır üyeyim diyerek iltifatlar yaparak yaranmaya çalışmasının sizi aldatmayacağına inanıyoruz. lütfen ufak bir arama yapın: 'shukufe koklear implant' mesajları okuduğunuzda bu kişinin normal bir ruh halinde yazmadığını, amacının deneyim paylaşmak değil 'korku yaymak' olduğunu göreceksiniz. biz korku yayılmasına, karalamaya karşıyız. deneyim paylaşımına değil.