Arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum. Hepinizin haklı olduğu taraflar var tabikide...Benim uzman olarak söyleceklerim şunlar ;
bu ameliyatta önemli olan tabikide öncelikli olan sağlığınız ,,sizlere ciddi zararlar verecek, hiç fayda sağlamayacak ,40 bin civarı paha biçilen ,sadece bazı şehirlerde ünv hastanelerinde yapılan bu önemli ameliyat neden yapılsın??? Amaçsızca o kadar doktor sırf laf olsun diye mi okadar inceleme sonunda böle bişeye kurulla karar verip sizlerin canını yaksın??
Bakın arkadaşlar herşeyi tozpembe görmeyin fakat herşeye de moralinizi bozmayın,herhangi bir sağlık sorunu hisettiğiniz anda gidin söyleyin.
Bu ameliyatta önemli olan eğer ameliyat yapılacak kişi küçükse ailenin isteği ve desteğidir.Eğerki buna karar verebilecek yaştaysanız söylenecek tek şey var sizin KARARLI ,UMUTLU,İSTEKLİ olmanızdır.
Tam duyamadığınız hece sözcük vs. bunları sormaktan çekinmeyin. Fakat sorduğunuzda kolaya kaçıp dudak okumadan gözlerinizi kaçırınız.
Ailelerimiz için söylüyorum eğer gelişme olup olmadığını takip etmek istiyosunuz bi çetele tutup çıkardığı ses hece sözcük v.s not alın.
Yaşı büyük olan arkadaşlarmız ise tam olarak duyduklarını not alabilir. Ya da ne duydularsa belli zamanlarda not alıp işe yarayıp yaramadığına karar verirsiniz.
Arkadaşlarım bilemiyorum ne kadar işe yarar yazdıklarım fakat herhangi bişey danışmak isterseniz yazabilirsiniz..
SAKIN VAZGEÇMEYİN ARKADAŞLAR
SABIR