Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar...Ben öncelikle şunu belirtmek istiyorumki ben sağlıklı bir bireyim ama şunu biliyorumki heran engililğe aday olan bir insanım...Geçenlerde izlediğim bir haberde Brezilyada insanlar otobüs ücretleri arttı diye sokakları hınca hınç doldurmuşlardı...Ve bu beni çok etkildi ama bizim ülkemizde malesef hakkını aramaya yanaşmıyor insanlar ...Evet kısacası söylemek istediğim şu kimileri kök hücrenin çıkmasına medikallerin ve ilaç firmalarının izin vermeyeceği gibi söylentilerde bulunuyor ....Tabiki bunun ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu bilemiyorum ...ve diyorumki bu ülke hepimizin ve hepimizin hakkımızı arayabiliriz..Arkadaşlar vesileler çıkarabilirsiniz...Kök hücre bir çok hastalık için çok önem taşıyor ve buna neden bütçe ayrılmasın yada neden hızlanmasın ....sosyal mdya var artık ...Hakkımızı arayalım ve bu seüven bitsin artık yıllardır kök hücre deyip insanları ümitlendirdikleri şey neyse artık hızlandırılıp çıksın...Bunun için gerekli olan ne varsa yapılsın....
Bunun için herkez elini taşın altına koysun ...bu siteye girip kök hücr ile ilgili bilgi olan engelli olmayan insanlarada söylüyorum ağaçlar için gösterdiğiniz duyarlılığı ülkenizin insanı için gösterin....Aynı şeylr yarın başınıza gelebilir...
Bunun için herkez elini taşın altına koysun ...bu siteye girip kök hücr ile ilgili bilgi olan engelli olmayan insanlarada söylüyorum ağaçlar için gösterdiğiniz duyarlılığı ülkenizin insanı için gösterin....Aynı şeylr yarın başınıza gelebilir...