Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kızımın skolyoz ameliyatı için karar veremiyoruz..?

slcn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben değil fakat kızım doğuştan skloyoz.2,5 yaşında bursa da ameliyat oldu. ameliyattan sonra her yıl bursa'daki doktoru ufuk aydınlı'ya kontrole gidiyorduk. bu sene kızm 13 yaşında ve doktoru ameliyat olması gerektiğini 42 derece eğiklik olduğunu platin takılmasını söyledi. fakat istanbuldaki bir fizyoterapist tanıdığımız tek doktorda karar vermemizin yanlış olduğunu söyledi. istanbulda bir doktora görünmemizin faydalı olacağını söyledi. ve kzım bu sene 8. sınıf ve oks sınavına girecek. platinler ağrı yapar mı? ders çalışmasına engel olur mu?2. bi doktora görünmeli miyiz?

ablacım bende sizin kararınız olur ama bence araştırmadan geçin yaniçünkü skolyoz ameliyatı kolay bir ameliyat değil ama kızınız daha şanslı şu bakıma şanslı 13 yaşında eğer zarar verilmesini istemiyorsanız size birkaç doktor önerebilirim bu hastalıkla ilgilenen.bene 75derece ve benim ameliyatım çook riskli geçeke benziyor yaşta sorunu var ve 7/8kez ameliyat geçirdiğim için zorlaştı.bence ihmal etmeyin derim ben....saygılar allah acil şifa versin

ben 12 yaşımda oldum. ikinci dönem sadece 1 ay okula gidebildim. daha sonrada beden derslerinden rapor aldım ve beden derslerine girmedim. önce sağlık derim. eğitim heryerden alır. o zamanlarda okula gitmediğm için bişey kaybetmedim. ama doktorun söylediğine göre ameliyat olmasaydım kambur olma ihtimalim varmış. karar verdik ve ameliyat oldum. çok şükür bazen hafif ağrı sızının dışında hiç bir sikayetim yok.tam 17 sene oldu. platinlerle yaşamayı alıştın. hayırlısı olsun.

ben 14 yasımda oldum simdi 15 yasındayım 1 sne oluyor agustosta vede bu yıl liseye gidemedim bayya agrılar oldı baslarda okadar hissedilmiyor ama sonradn agrılarımın sidddeti cogaldı ben bu sene sınava girsin derim ama ilerleme riski var yada okula aara versin sınava öle girsin simdiden size cok gecmiş olsun diliyorum ALLAH acil şifa versin

ankarada ibni sinada pf.derya dinçer var ben onu tavsiye ederim.ayrıca zaten bir yılı yakın da gidemez okula dondurusunuz bu durumda...gelecek sene devam eder eğitimine..herşey okul değil önce sağlık:)derya hoca omirilik vakalarında çalıştığı için bu konun ehlidir..%100 düzelme olmazsa da en baştan bilgi verir,koyun keser gibi değil şükür:) çünkü bir çok doktor deneme tahtası yapıyorda maalesef insanları....

meraba ablacım,ben 18 yaşndaym.tam kızınz kadarken ameliyat oldm.agustos 27siydi ameliyat günüm.okula sadece 1 hafta geç başladım.zaten hastanede 4günde ayaga kalktım.platine gelince kesnlike bi sakınca olmuo.sadece beden dersi yasak.egilip kalkmaya dikkat etcek,bu dönemde boy atmak isticegi için platin de fırsat wermedii için biraz agrı olabilr,ama başka bişi yok.ben en ince ayrıntısına kadar öörendm,inanın.we en önemlisi bu yaş en ideali,sakkkııınnnn geç kalmayınnnn :!: allh acil şifa wersn

slcn çok geçmiş olsun benim kızımda da 42 derece skolyoz var, ufuk bey ameliyat dedi, siz ne yaptınız, yaşadıklarınızı paylaşabilir misiniz?

Üst Alt