Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kıvırma sanatı

Capricorn

Aktif Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
12
KIVIRMA SANATI

[FONT=Trebuchet MS]
Amerika'da bir supermarkette, musteri yarim kivi satin almak istiyor. Tezgahtar bunun mumkun olmadigini soyluyor. Kavga cikiyor. Tezgahtar kosa kosa mudure cikiyor:[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]- "Efendim, hayvanin biri yarim kivi almak istiyor" der demez soyle bir arkasina donunce ne gorsun? musteri arkasindan gelmis, ensesinde duruyor...

Tezgahtar hemen musteriyi isaret ediyor:[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]- "Bu beyefendi de diger yarisini almak istiyor, efendim..." diyor... Mudur durumu anliyor, adama yarim kiviyi mecburen verip gonderiyorlar. [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Mudur bir saat sonra tezgahtari cagirtiyor:[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]- "Tebrik ederim, cok zeki davrandin, iyi idare ettin. Nerelisin sen?
- Brezilyaliyim efendim..."
- Amerika’ya niye geldin?"
- Brezilya cazip bir yer degil efendim, orada insanlar ya fahise, ya da futbolcu..." [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Mudur;[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]- "Biliyor musun, benim karim da Brezilyali... "
- "Yaaaaaaaa oyle mi, Yenge hangi takimda futbol oynuyor ?"[/FONT][FONT=Trebuchet MS]
[/FONT]

:D Valla ben o müdürün yerinde olsam elde kalan yarım kiviyi bunun burnuna sokardım :D

iyiki müdür değilsin sen o vakit ..:D

Üst Alt