Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Kitap] Nil Gün/ Küçük Kırmızı Aşk Kitabı

juliet35

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Küçük Kırımızı Aşk Kitabı
Mutlu olabilmek için
Yazar:Nilgün Gün

Nasıl bir geçmişiniz olursa olsun kalbiniz ne çok kırılmış olursa olsun
size tümüyle uygun sevgi dolu bir eş bir aşık bir hayat arkadaşı bulabilirsiniz inanın ve hatırlayın
yağmur belirli koşullar oluştuğunda yağar
ağaçlar belirli koşullarda meyve verir bitkiler belirli koşullarda açar doğada herşeyin koşulları yasaları var sevgiyi bulmanında korumanında şu anda ister hayatınıza ruhunuza uygun bir sevgiliyi eşi çekmeyi arzu edin ister ilişkinizi korumayı ve geliştirmeyi bu KÜÇÜK KIRMIZI AŞK KİTABI sizin için...

Kitabevine girdiğimde küçük kırmızı ortasından bir ip geçirilmiş kitap çok ilgimi çekti, elime alıp karıştırdım almaya karar verdim.. Tavsiye ederim..

:rolleyes:Platonik aşkların dışında aşk yaşamadım, eminim bu kitabı okuyanlar ,kendi hayalinde oluşturduğu profile aşık olmazlar :)
Paylaşımın için saol.

merhaba öncelikle paylaşım için yorumuna teşekkür ederim.. zaten kitaptaki bahsedilen bu, hayalimizdeki insanı bilip ona göre hareket etmemiz.. en önemlisi kendimizi sevmemiz. korkarak yaşamamamız,

HEM KIZDIM HEM GÜLDÜM HALİME
SONRA DEDİM Kİ "SÖZ VER KENDİNE"
DENİZLERİ SEVİYORSAN, DALGALARI DA SEVECEKSİN
SEVİLMEK İSTİYORSAN ÖNCE SEVMEYİ BİLECEKSİN
UÇMAYI SEVİYORSAN DÜŞMEYİ BİLECEKSİN
SEVİLMEK İSTİYORSAN ÖNCE SEVMEYİ BİLECEKSİN..

Ameliyat olduğum sene, bir arkadaşımın hediye ettiği kitap vardı,Susanna Tamaro nun
''Yüreğinin Götürdüğü Yere Git, adlı kitabıydı'' 80 yaşındaki bir ninenin ,torununa yazdığı ama hiç göndermediği mektupların hikayesiydi.Kitaptan aklımda kalan bir cümleyi paylaşmak isterim;

''Yapmaya değecek tek yolculuk, içimize yapacağımız yolculuktur''

Bu çağrıya kulak vermeli ve yüreğimizin götürdüğü yere gitmeliyiz.

Nil Gün 'ün aynı zamanda zihin proğramlama kitapları ve CD leri var eğer yazılarıda sesi gibiyse püüü..:D:D

evet mac öyleymiş.. ama kitabı beğendim ben.. sesini bilmiyorum:) hem neden öle yargılıosun aaa:D

Yaf güya telkin yapıyo CD lerde ama duyduğum en cırtlak sesti o..:D

merak

ortasından neden ip geçirilmiş olabilir...merak sadece

Üst Alt