Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Kitap] Kiralık Adam /Yazgülü Aldoğan

hilaldastan

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Aşk ve cinsellik, gurur ve inat, gitmekle kalmak, iki sevgili arasında hiç bu kadar tartışılmamıştı.

"Bir kadınla erkeğin birbirini anlaması, birbirini istemesi, birbiriyle anlaşması, birbirlerini çok seviyor olsalar bile neden bu kadar zor?" diye düşündü Hayal. Evet, Uğur'u seviyordu, onunla sevişmekten zevk alıyordu ama niye her sevişmelerinde sorun çıkıyordu? Birbirlerini bu kadar sever ve vazgeçemezken neden yatakta da, hayatta da an İtişilmiyorlardı? Uğur ve Hayal mi anlaşamıyordu, yoksa ta başından beri Adem'le Havva da mı anlaşamamıştı?

Güçlü, başarılı ve çekici iş kadını Hayal, tutkuyla âşık olduğu genç, duyarlı, yakışıklı sevgilisi Uğur'u cinsel terapi yaptığı kadın hastalarıyla ne kadar paylaşabilecek? İkisinin de vazgeçemediği bu büyük aşkın öyküsünü bir solukta okuyacaksınız.

Dün bir oturuşta, çabucak okudum bu kitabı.
Ciddi ve kasvetli şeyler okumaktan sıkılanlara tavsiye edebileceğim son derece light, pembe dizi kıvamında bir kitap.
Alt ve orta sınıfın dışında kalan ve toplam nüfusun yüzde onunu geçmediği tahmin edilen öteki Türkiye’lilere ait hayatların anlatıldığı bu kitapta ne kendime ne de yaşadığım çevreye ait bir şey bulabildim ama yine de okumaktan keyif aldım.
Bu kitaptaki kahramanlarla özdeşleşmek her ne kadar sıradan bir orta sınıf fanisi için imkansız da olsa, pırıltılı, hayatların, uçuk kaçık arz ve taleplerin, hangi sınıftan olursa olsun değişmeyen genel insanlık hallerinin arasında dolaşmak keyifliydi.

yahu uzun zamandır aklımda bu kitap , bir türlü alıp okuyamadım.

Madem tavsiye var , farz oldu şimdi :)

Üst Alt