Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Kıssadan Hisse] Sorun Kimde ?

suat06

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Adamın biri artık karısının eskisi kadar iyi duymadığından korkuyormuş ve karısının işitme cihazına ihtiyaç duyduğunu düşünüyormuş.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Bu durumu konuşmak için aile doktoruna danışmış; doktor adamın karısının ne kadar duyduğunu anlayabilmesi için basit bir yöntem önermiş. "Yapacağın şey şu, karından 40 adım ileride dur, normal bir konuşma tonuyla bir şeyler söyle; eğer duymazsa 30 adım ilerisinde aynı şeyi tekrarla, sonra 20 adım; cevap alana kadar aynı şeyi tekrarla"[/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]O akşam karısı mutfakta akşam yemeğini hazırlarken adam işlemi uygulamaya koymuş. 40 adım uzaklıktan karısına normal bir konuşma tonuyla seslenmiş 'Hayatım bu akşam yemekte ne var?' Cevap yok. [/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Mutfağa biraz yaklaşmış. Mesafeyi 30 adıma indirmiş ve soruyu tekrarlamış 'Hayatım bu akşam yemekte ne var?' Yine cevap yok. [/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Mutfağa biraz daha yaklaşmış, mesafe 20 adım ve tekrar sormuş. 'Hayatım bu akşam yemekte ne var?' Hala cevap yok. [/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Adam mutfağın kapısına gelmiş artık mesafe iyice azalmış ve soruyu tekrarlamış 'Hayatım bu akşam yemekte ne var?' [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Yine cevap alamamış.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Bu sefer karısına iyice yaklaşmış ve aynı soruyu tekrar sormuş.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]--'Hayatım bu akşam yemekte ne var?' [/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]--'Hayatım beşinci kez söylüyorum, Tavuuuuuuk' [/SIZE][/FONT]

Herkez sorunu başkalarında ararsa, sorunu nasıl bulacağız...!!!

Üst Alt