Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kısa sürede mezun olacak birinin MEB sınavına girmiş olması sorun yaratır mı?

mavera

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
günaydın.siteye yeni üye oldum. ama her zaman konuları-yorumları takip ediyorum.birşey sormak istiyorum. bi arkadaşımda bu sınava girdi.yani başvurusu kabul edilmiş.açıklise son sınıftaydı.meslek lisesi bölümünü bitirmiş.kredisi de tamammış ama zorunlu 2 dersi kalmış. 7 ağustos ta bu 2 dersini verip mezun oluyormuş.yani kaygılanıyor.acaba iptal edilirmi diplomam olmadığı için diyor.bende burada sormak istedim.teşekkürler. cevap ve yorum bekliyorum.inşallah engelli insanların umudu boşa çıkmaz.herkes atanır ve mutlu olur.

mavera;
sınava mezun olacak durumdakilerde girdi derslerini verirse sorun olmayacaktır ders çalışmaya baksın

mavera;

İlgili kuruma işe yerleştirmeler yapılır ve kazananlara tebligat yapıldıktan sonra gerekli belgeler istenecektir. Bu da Eylül ayını bulur. Kılavuzda atamalar 15 Eylül'e kadar yapılacağı yazıyordu. Aksi takdirde mezun olup da diploma bu süreye kadar alınamazsa diploma alınıncaya kadar geçici olarak okuldan eğitim durumunu gösterir belgeyi vermek yeterli olur sanırım.

teşekkürler .arkadaşımda sevinecektir.7 ağustos ta 2 dersten girince diploma hakediyormuş.halkeğitim den hemen çıkmasada okulu bitiyor sonuçta.

Üst Alt