Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kırıkkale'de bulunan Celal Bayar parkına engelliler giremiyor..?
Ben kırıkkale'de ikamet ediyorum kırıkkale bünyesinde bulunan isminin celal bayar parkı olan bir park alanı var yalnız bu parka engelli şahısların özürlü plakalı araçları ile ğirişi yasak içeride kalmalarına müsade edilmiyor.Sadece malzeme ve engelli şahıs bırakılıp tekrar geri çıkmamızı istiyorlar.Engelli şahıs kendi arabasını geri çıkarsa geri parka nasıl girecek?Kırıkkale Belediyesinin aldığı karar buymuş.Ben bu konuda çok müzdaribim.Benim bu konuda yasal dayanagım ne olabilir.
sayın vaveyla bizlerin yasaklara karşı bir sıkıntımız yok.Sanırım pozitif bir ayrımcılık var özürlüler için sanırım sizler ankaradansınız örnek verelim aracınızı istasyon veya sıhıye tarafında bırakıp gençlik parkına koltuk deyneği ile ğirmeye çalışın ne kadar zorluk çekeceksiniz.Bizlerin amaca özürlüler için park içine bir park alanı yapılması en azından özürlü şahısların rahatca bu parklardan yararlanmasıdır.Sayın vaveyla böyle bir durum sizlerin başına gelse nasıl düşünürdünüz?Meslela ankara gençlip parkı içine yeterince özürlü park yeri yapılsa sizlerde bundan yararlansanız uygun olmaz mı?Şunu unutmayalım bazı belediyeler gerçekden özürlüler için her kolaylıgı saglıyor bazıları ise sadece özürlüler ğününde boy göstermekden başka bir şey yapmıyor.
Sayın vaveyla eger herkes hakkını aramassa işler yol geçen hanına döner örneğin ben kırıkkale engelliler derneğine bu konuda müracaat ettim bir sonuç alamadım çünkü aracı olmayan bu konudan müzdarip değil düşünce şu ( benim aracım yok beni ilğilendirmez ) mantıgı varken bu konularda 1 arpa boyu ğitmemiz mümkün değil.Eger özürlü park yeri sağlam kişiler tarafından işgal ediliyorsa bunu yetkili mercilere şikayet etmek bizlerin görevi Ben kırıkkalede bulunan özürlü park yerlerinde gördüğüm her özürsüz aracı 155 e şikayet ediyorum ve gereken yapılıyor.Sizlerinde bu konuda duyarlı olmanızı rica ediyorum.Aracınız varmı bilmiyorum ama olmasada gereken özeni göstermelisiniz.
burada ismi bülen olan bir kişi engelli derneği adı altında bir yer açmış ama ne derece engellilerin hakkında sahip çıkıyor o bir mualla önemli olan her engelli için bir şey yapmak bazı vilayetlere gezi düzenlemek veya gece düzenlemek marifet değil ben belediye için müracaat ettiğimde bana bilent bey tarafından belediye ile ugraşılmaz onlar seöimle gelen kişiler dedi yani daha mücadeleye başlamadan pes etti.
burada vaveyla ya çok ama çok teşekkür ederim en azından vaktini ayırıp bir kaç cümle yazmıştır.Beki benim konumum bazı kişileri ilğilendirmez belkide benim ğibi zor duruma düşmemişlerdir ama şunu unutmayalım buğün bana olan yarın sizede olabilir sayın oturan boga bülent bey bir zahmet edip de bir kaç cümle dahi sart etmeyi tenelzül bile etmemiş olsun bizde kendi olgunlugumuza bağışlıyoruz bunu.