Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kiracı olarak oturduğum evin su saatini kendi üstüme nasıl alabilirim?

venom

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
mrb. ben yakınlarımdan birinin dairesinde kiracı olrak oturuyorum. su abonesini üstüme yapmak istiyorum.. bunun için ne gibi bir yol izlemem gerekiyor ve hangi belgeleri hazırlamam lazım.. birde ikinci bir soru : raporum P... su faturasının kaçta kaçını yatıracağım.. sanırım birde kira kontratı istiyorlarmış ve benim kira kontratım yok... daha önce bu işlemi yapanlar ve bilgisi olanlar yardımınızı bekliyorum. şimdiden tşk....

ya bu kimse su faturasını üstüne almamışmı acep:)

İlk yapmanız gereken Yaşadığınız ilin belediyesine gitmek..

Kira kontratı fotokopisi (aslı ile birlikte)
- İkametgah
- Kimlik fotokopisi (aslı ile birlikte)
- T.C. kimlik numarası
- İnşaat ruhsatı ve bina iskanının gösterilmesi gerekir.

İNDİRİMLİ TARİFEDEN YARARLANACAK ABONELER

Gaziler, şehit/gazi dul ve yetimleri, özürlüler ile aile bireylerinden biri spastik özürlü olan (memur, işçi, küçük esnaf ve muhtaç durumdaki veli veya vasilerin adına abone olmak kaydıyla), 65 yaşını doldurmuş muhtaç, yoksul ve kimsesiz Türk Vatandaşlarına aylık bağlanması hakkında kanun kapsamındaki kişiler, ilgili kurum ve kuruluşlardan alınacak belgelerle tek bir meskene abone olmak, ayrıca her yıl aboneliğini yenilemek koşuluyla %50 oranında indirimli olarak yararlandırılacaklardır.

Mersin'de yaşıyorsunuz buradan detayları alabilirsiniz: MESK (Mersin Su ve Kanalizasyon daresi Genel Mdrl)

Üst Alt