arkadaşlar iyi akşamlar benim sıkıntım şöyle ben 2000 yılında istanbul haydarpaşa numune hastanesinden heyet raporu aldım %70 bu rapor ile bana aylık bağlandı ama daha sonra sigortalı işe girdiğim için iptal edildi
41 yaşındayım
bana başbakanlıktan ve emekli sandığından kimlikler verilmişti ancak bu kimlikleri bir yangın sonrası yitirdim
emekli sandığı kartım şuan sigortalı çalıştığımdan bir işe yaramaz heralde ama başbakanlıktan almış olduğum kartın elektirk su gibi ihtiyaçarda faturaların indirimli olabileceğini öğrendim
şimdi bu kayıp olan kartımın sadece fotokopisi ve hastane raorum var elimde
tekrar kart edinmek için ne yapmam gerek
ve şuanki dururum daha önceki döneme göre daha kötü zira ileri derecede işitme kaybınada sahibim artık
işyerinden çıkarılmam ana meselesi
mevcut durumumda neler yapabileceğim hakkında bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum sizlerden
şimdiden ilgilenen kişilere teşekkür ederim saygılar
41 yaşındayım
bana başbakanlıktan ve emekli sandığından kimlikler verilmişti ancak bu kimlikleri bir yangın sonrası yitirdim
emekli sandığı kartım şuan sigortalı çalıştığımdan bir işe yaramaz heralde ama başbakanlıktan almış olduğum kartın elektirk su gibi ihtiyaçarda faturaların indirimli olabileceğini öğrendim
şimdi bu kayıp olan kartımın sadece fotokopisi ve hastane raorum var elimde
tekrar kart edinmek için ne yapmam gerek
ve şuanki dururum daha önceki döneme göre daha kötü zira ileri derecede işitme kaybınada sahibim artık
işyerinden çıkarılmam ana meselesi
mevcut durumumda neler yapabileceğim hakkında bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum sizlerden
şimdiden ilgilenen kişilere teşekkür ederim saygılar