Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kıl dönmesi ameliyatı olamıyorum ne yapmam lazım!?

druid

Üye
Konular
60
Reaksiyonlar
0
öncelikle forumdaki arkadaşlardan özür diliyorum ampute olmuş organlar karşısında böyle basit bir ameliyat'tan korkmamam gerek

Benim malum yerde yaklaşık 6 yıldır kıl dönmesi var çok bi rahatsızlık vermiyor(bazı zamanlar apse oluyor) bu yüzden ameliyat olmuyorum internette ameliyat videolarını izledim ayrı bi korku sardı birde diyabet hastası olduğum için o kadar büyük kesik iyileşmez diye korkuyorum ameliyatsız çözümü yok mu bu lanet şeyin ?

Basit bir ameliyat 1 günde taburcu ediyorlar ben olmuştum korkulacak bir şey değil bende 6 dikiş vardı

Kristalize fenol tekniğiyle bu işi aşabilirsin. Kendim bu yöntemi yaptırdım 3 dakika sürdü ve tek seferde bitti. Ayrıca hiç bir şeye engel olmuyor.

Ben yara iyileşmez diye korkuyorum

naginni679

Arkadaşım bende 6 yıl önce oldum bu ameliyatı.7-8 yıl çektim bende inat ettim olmamak için.Sana tavsiyem ol kurtul bekledikçe çıkarılacak bölge büyüyor ve büyüdükçe iyileşme süresi uzuyor.Benim iyileşme sürem orta seviyedeydi daha kötülerini duydum mesela ameliyat edilecek bölge o kadar genişlemişki dikişsiz iyileşme durumu söz konusu.O yüzden ihmal etme derim tabiki neşter yiceksin ama yapacak birşey yok biraz sıkıntı yaşıcaksın..

Üst Alt