Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok geçmiş olsun şimdiden inş. iyi geçer ameliyatınız.. Ameliyattan sonraki düzelmeninde verdiği moralle daha çabuk atlatacağınızı umuyorum.. Çok ani hareketler yapamazsınız belki ilk etapta ama, zamanla alışırsınız.. Allah yardımcınız olsun..
Allah yardımcınız olsun, bende de skolyoz hastalığı mevcut,aynı yaştayız Ameliyat olmadım, olmayı da düşünmüyorum. Verdiğiniz karara inanın her şey güzel olacak
Çok iyi bir dr. seçimi.. Gönlün ferah, için huzurlu olsun.. Ben senden çok daha ağır şartlarda iken, kısa bir süre önce aynı doktora ameliyat oldum ve şuan çok iyiyim. Platinlere alışmak biraz zaman alıyor, insan nelere alışmıyor ki, platin dediğin nedir dostum..
uğur arkadaşım senin adına sevindim.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.bende geçen yıl Murat bezere muayene oldum ameliyat için karar verildi listeye alındı tam 8 ay sonra ameliyattan vaz geçtiklerini öğrendim.kendileri arayıp söylemedi yine ben gittiğimde öğrendim.inşallah sende böyle bir olumsuzluk yapmazlar.
Yok benım muaynem 1 hafta onceydı ve acil olarak bayram sonrasına ameliyat istediler ameliyat hazirliklarım yapıldı kan falan verdim 6 unite 29, yatışımı verdiler oğlen ertesi sabahınada ameliyat olucam hayirlisiyla ..
fuatin . Anlamadım 5 kez nasıl ameliyat oldun ( deLy . Teşekkür ederim sağolun Gün sayıyorum
ugur kardeş ben doktorun dedini yapmadım için oldu ama suan cok ıyıyım benim kifoz acım 65 benim boyundan kalçaya kadar actılar bide koltuk altından var ama şimdi sırtan acıyorlar ameliyat yaklaşık 6saat sürüyor ben 2de girdim gece 11de yata getirmşler 2 veya 3saat yogun bakımda bekliyorsun
gogleden can koşay veya haluk berk ara bunlar bu konunun uzman profösör doktorları
Sukur doktorum iyi 8- 10 saat surucek dendi ve belin 2 parmak ustunden boyuna kadar acilicak , sirttan umit ediyorum .. Ama ameliyattan sonra bayaği bir haraketten mahrum kalicağim solendi ;( , spor yasantim iyiydi birde is hayati var tabi , hersey degisicek ;(
Kifoz Ve Lordoz Ameliyatı oldum Bir kaç sorum olucaktı ..
Arkadaşlar 100 derece kifoz ve lordoz ameliyatım 12 saat sonunda başariyla tamamlanmıstır ,Ameliyat olalım suan 1 ay oluyor ve ameliyatın 6, gunu taburcu edildim , yürüyorum oturuyorum fakat 15,20 dk sonrası boynumda ağrı başliyor bu normalmidir ?
ameliyattan once aktif spor yaptığım için yatmak biraz koyuyor Acaba çok mu acele ediyorum haraket etmekde yürümek oturmakda . Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim iyi günler ..
Uğur çok geçmiş olsun . Umarım hep böyle mutlu olursun ve baş ağrısı sorunun çözülür. Bende de 25-30 derece skolyoz dedi doktorum. Korse verdiler. 10 tane de egzersiz hareketim var bugün başladım ilk defa çalışmaya. Çok üzüldüm , ağladım. Umarım iyi olurum , iyileşirim. Egzersiz ve korsele bu %25 veya %30'u azaltabilir miyiz ki ? Bilgisi olan var mı?
Hasan daha yolun başındasın gibi birşey . Zaten 45 dereceye kadar ameliyat onermiyorlar genelde fizik haraketleri ve korse ile düzelebiliyor tabi bu tamamıyla düzelicek gibi birşey değil perıyodik olarak kontrol edicekler seni , derecede ilerleme varsa ameliyata kadar gider ha duruyorsa korseyle devam ederler . Yaşadığın ildeki bu işte uzman doktorlardan birine gorunmeni tavsiye ederim sonuçta ileride hayatını bir anlamda etkiliyicek bir ameliyata girebilirsin . Benım suan 4, ayim oldu ve 12 saat ayakda durarak iş yapıyorum normal çalışıyorum koşturuyorum yüzüyorum spor yapıyorum . Alışıyorsun bir müddet sonra tabiki ama işallah sende ameliyata kadar gitmez bu durum cunku daha yolun basındasın .
Uğur kardeşim benimde % skolyozum ve kifozumda var ama derecesini bilmiyorum. Bana genel bilgi verebilir misin tecrübelerinden yararlanarak .. Çok geçmiş olsun ..
kardeş ben 18 yaşındayım 40 derece kifozum lütfen bana bi bilgi ver kafayı yiycem doktor baktı 9 derece bel kayması 40 derece kifoz dedi bunu nasıl durdurup ilerleyen yıllarda ameliyat olabilirim
merhaba kısmet ben de 40 derece kifoz var bana bilgi verebilir misin en kısa zamanda şimdiden teşekkürler
kardeşim öncelikle geçmiş olsun sana özelden facebook adresimi vereyimde ekle beni oradan bildiğim şeyleri anlatırım bende aynı durumdayım bende hastayım şu an
Merhaba Ugur bey,
Bende de 90 derece uzerinde kifoz var. Su anda nasilsiniz özelden de gorusebilirmiyiz telefon numarami paylaşsam.
Ben de ameliyat olmayi dusunuyorum yas olarak sizin genç değilim. Benim Dr da Murat Bezer.
Önerilerinizi alabilirmiyim.
Tesekkurler