Bende senin gibiydim sabah kalktığımdan beri dik durmaya çalışırdım . iş yerimde,cafede,arkadaş ortamında hep bir sıfır geriden başlardım sürekli dik durmaya çalışırdım ve aşırı derecede yorulurdum.Vücudumun görüntü bozukluğunu saymıyorum bile. Aynada bakamıyordum sırtıma.. Skolyozumun yanında 70 derecede kifozumun olduğunu öğrendim.Ve ağrıların artması üzerine İstanbul Şişli etfale gittim ve Başhekim Hacı Mustafa Özdemir ameliyat etti. Devlet hastahanesi olduğu için bir kuruş ücret ödemedim. Çok ağır bir ameliyat olduğu için ilk üç gün ağrın oluyor. ağrı kesici veriyorlar ama pek faydasını göremiyorsun. ameliyatın 2. günü seni yürütüyorlar. ve 4. günde taburcu ediyorlar. ilk 1 ay platinler bana fazlalık gibi gelmeye başladı. sonuçta vücutta yabancı iki tane platin ve 30 vida vardı. ilk üç ay baston yutmuş gibiydim eğilmem yasaktı. 3 aydan sonra eğilmeye başladım ve haftada 2 gün yüzmeye gidiyorum (pandemi sürecine kadar) . şuan üzerinden 13 ay geçti Allaha şükürler olsun diyorum. fiziğim düzeldi ağrılarım kalmadı. Umarım Allah seninle beraber hepimizin şifasını verir.