Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kia Pikantu ve Fiat Punto Eva marka araçlar için fikirlerinizi paylaşır mısınız?

HAZAN68

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar
KIA pikantu ve FIAT punto eva arabalari hakkındaki fikrinizi almak istiyorum.yorumlarinizi, görüşlerinizi paylaşirsaniz sevinirim tşkler..

???????

Kia hakkında bir fikrim yok ancak punto evo dizel otomatik vites 1,3 multijetler hem yakıt bakımından hemde rahatlık bakımından fena değil ötv indirimli bu araç 24 civarına geliyor bende ya megane hb yada punto evo düşünüyorum...

ben punto evo 1.4 dualogic aldım ekimde.aracımda her türlü aksesuarda var full aldım aracımı 23.000 gibi bir rakama geldi benzinli arac ve gayet memnunum hiç bir sorun yok bana sorsan kia mı punto mu diye punto derdim yakıt bakımından servis bakımından yedek parça bakımından her yönden uygun kullanan bir kişi olarak kesinlikle punto evoyu öneririm !

tşk ederim arkadaslar dikkate alıcam fikirlerinizi .

Tabiki punto evo ben de punto evo 1.4 dynamıc dualogıc aldım üç aydır kullanıyorum tavsiye ederim çok rahat ve kullanışlı bi araç en dolu modelini aldım 23,000 tl ye kia picanto ile kıyaslanmaz bile

punto evo tabikii. kia dan bir kaç adım önce.. tavsiye ederim...gayet te uygun fiyatı..

valla onu bunu bilmem ama alacaksanız mutlaka dizel alın. hele bi de dizel otomatik ise tadından yenmez...

tşk ederim arkadaslar dikkate alıcam fikirlerinizi .

pıkantu derken pikaçuyla karıştırmayın...:p

pıkanto o...:) arkadaşında dediği gibi bu kıa oyuncak gibi birşey ve 1000 cc...düşük torku (çekiş gücü) ile kendisini zor çeker...3 kişi binsen anlarsın beni...fıat yaygın ağıyla tercih edilebilir bir marka ve punto da amiral modeli...ha kıa cerato alayımmı dersen düşünmeden al derdim...veya kıa sportage favorimdir...ama pıcantoyu önermem...konu eski ama fikirlerimi paylaşmak istedim hanım teyze;)

Metehandro tşk ederim fikrini paylaşmişsin ama artık cok gec:)))

HAZAN68;
pikantunu sevsinler senin...e gel uğra bana bi ara kraliçem...Ulus Siral Sitesindeyim...Ulus MEzarlığının hemen arkasında Akmerkezin arka tarafı...gel seni bi Ulus Parkı manzarası seyrettireyim...

metehandro;

Sevgili mete tşk ederim bilirim o muhteşem manzarayı.trafik canavarı olamadim henuz. oralara seneye ancak gelirim:))

ulen kesin senin avantajdan abin yararlanmıştır...:p seni trafikte düşünemiyorum...sana arkadan toslarla sen pardon deyip özür dilersin nezaketten...:p

naiflikte nezakette zerafette üzerine kimseyi tanımam...:rolleyes:

Cok tşk ederim Metehandro mahcup ediyorsun :))
beni cok iyi taniyorsun saol varol...
ayrıca abim faydalanmadi bizzat benim arabam:))) ama dedigim gibi henuz cesur davranamıyorum trafikte.
belkide senin gibi bu işin uzmani bir rehbere ihtiyacım var:))

Cok tşk ederim Metehandro mahcup ediyorsun :))
beni cok iyi taniyorsun saol varol...
ayrıca abim faydalanmadi bizzat benim arabam:))) ama dedigim gibi henuz cesur davranamıyorum trafikte.
belkide senin gibi bu işin uzmani bir rehbere ihtiyacım var:))

valla seni alan yaşar aga...ev araba tam evlilik programları formatlarındaki kriterlere beklentilere uygun durumun...;)

Kozyatağı Karfurun yanında geniş bir yan yol var orası aslında tam senlik bir alan...:p sahilde geniş aslında ..arabada yatıryordur pırıl pırıldır bayandan temiz...:pdaha Boğaziçi köprüsünü görmemiştir ...;)

otomatikse kendi kendine öğreniyorsun be aplam..D Drıve sürüş...P park..Neriman N boş...R Remzi Geri vites..:p

yanındaki anca başağrıtır...ha ben sabırlıyımdır...

senin arabaya bi isim taktım müsaaden olursa ... "pikaçu" diyelim ona...

nerimanlari remzileri aştık yahu o kadarda deil:)))
pratik lazim birazda tecrube oda zamanla kazanılcak bişi...
pikaçu uymadı cunki kendisi rio:)))

Hazan haka lunaparktaki çarpışan araba mı sanıyon trafiği :)

nerimanlari remzileri aştık yahu o kadarda deil:)))
pratik lazim birazda tecrube oda zamanla kazanılcak bişi...
pikaçu uymadı cunki kendisi rio:)))

e dışarı çıkmazsan dolanmazsan olmaz tecrübe...arada bir az açıl..İzmite gir Bursaya git Uludağa git tecrübe böyle kaznılır...cadde çocukları gibi dolanırsan kozyatağından bi cacık olmaz ...

Üst Alt