Arkadaşlar her iki zar ve kemıkçıkler işlevizdir.sinirlerde yarım çalışıyor.bunu bana test sonucu uzman odyolug söyledi.Dr.da Kemık tipi iletişim cihazı uygun görüp taktı tabı ağırda olsa gelişme var ama 6 ay oldu hala tam laf anlamış değilim.Anlatım Dr.uma.2 ay daha bekle memnun olmasan Kokler İmpland takarız dedi.şimdi bu yeni siteme geçmeden evela , tecrübesi olan arkadaşlardan bılgi almak istiyorum:
Kokleear İmplant: tere ,Neme hasasmı? Burası mersın cok sıcak ve nemlı,
bu cihaz şapkanın altına kucuk özel bir cebe yerleştirsem ötermi?.dış cihaz kulak üstüne oturması şartmı?
en önemlisi bu Kokler cıhazı taksam ses duyma ve laf anlama uzun sürermi kac ay sürebilir.veya siz kulanıcılar Kulak arkası cihazdan kökler cihaza geçerken kac ay sonra net lafı anladınız ? şimdiden tşkr.ler.
Kokleear İmplant: tere ,Neme hasasmı? Burası mersın cok sıcak ve nemlı,
bu cihaz şapkanın altına kucuk özel bir cebe yerleştirsem ötermi?.dış cihaz kulak üstüne oturması şartmı?
en önemlisi bu Kokler cıhazı taksam ses duyma ve laf anlama uzun sürermi kac ay sürebilir.veya siz kulanıcılar Kulak arkası cihazdan kökler cihaza geçerken kac ay sonra net lafı anladınız ? şimdiden tşkr.ler.