Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kemık tipi iletişim hakkında..?

Kerim33

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar her iki zar ve kemıkçıkler işlevizdir.sinirlerde yarım çalışıyor.bunu bana test sonucu uzman odyolug söyledi.Dr.da Kemık tipi iletişim cihazı uygun görüp taktı tabı ağırda olsa gelişme var ama 6 ay oldu hala tam laf anlamış değilim.Anlatım Dr.uma.2 ay daha bekle memnun olmasan Kokler İmpland takarız dedi.şimdi bu yeni siteme geçmeden evela , tecrübesi olan arkadaşlardan bılgi almak istiyorum:

Kokleear İmplant: tere ,Neme hasasmı? Burası mersın cok sıcak ve nemlı,

bu cihaz şapkanın altına kucuk özel bir cebe yerleştirsem ötermi?.dış cihaz kulak üstüne oturması şartmı?
en önemlisi bu Kokler cıhazı taksam ses duyma ve laf anlama uzun sürermi kac ay sürebilir.veya siz kulanıcılar Kulak arkası cihazdan kökler cihaza geçerken kac ay sonra net lafı anladınız ? şimdiden tşkr.ler.

ah kerim ah, allahin tam verdigi gibi hic olmuyor kulun yaptigi. ses duyduguna sukretsen diyorum.ama tabi tam duymayi istiyorsun.
koklear implant sapka altinda kalmaz kulak arkasinda takiliyor
ter nem tabi dikkat etmek gerek.
pil hergun bir tane harciyor, sen 3 tane pili kulak arkasinda tasiyosun 3 gunde hepsini bitiriyosun.
simdikinden cikta bi fark bekleme dicem ama gene beni ters gorecen.
is kolay gidersin koklear firmasina , el ustunde tutup guzel bi kakalarlar sana. ama sonra o kulkakta cihazin sorun cikarinca hic ses duymuyorsun.

Shukufe,Arkadaşım.Belkı yardımcı olıyorsun belkide bu sorunların gercekleride anlatıyorsun.ama herkes senin gibi düşünmüyorlar ve herkesin durumu farklı.ben 6 ay önce tek amaliyat oldum tek cihaz kulandım.Aslında sabırsızım sabretsem 2-3 aya kadar normal olurum ve işime başlarım inşallah.Ben daha iyisini nasıl elde ederim alternatifler bilgi ve tecrübeler elde etmek itiyorum.Koklear.a gecsemde bu mevcut cihazım kalacak oda devrede olacak çift kulaksa neden cift cihaz olmasın.ayrıca ses işlemcisi neden şapkanın altında gizli bır bölmede terden kirden korumayayım ? İmpland amaliyat noktaya sabıtır ama ses işlemci önde arkada neden olmasın kulak arkasına monta edılmıyorkı.Almadığım cevap Koklearda ne kadar süre sonra normal işitmeyi duymayı ve laf anlamayı sağlar ,2 aymı,4 aymı 8 aymı bunu yaşıyanlar bılırler.

o da var o da var. istersen sapkA ICINDE KORURSUN KOKLEAR IMPLANTINI:eek:zaten kafatasini oyup kemige civiliycekler. bide salyangoza telleri uzatacalar:eek: olsun o kadarda bicak yarasi dimiama:eek: iki kulagida dunden dogratacak sen gibi cesur adamlar varken:eek:takarsin kokleari hemen duyarsin. durdugun hata, hemen ise basla sen:eek:

Arkadaşım.2 ay daha beklıyecem Dr. ve Odyoluğun en öneml önerileri bol bol sesli kıtap okumaya devam edecem.karşılıklı canlı sohbetler,toplu kalabalık yerlere daha fazla gidecem.2 ay sonra kesinlikle tek kulaktan çok iyi olacak hiç bi proplemım kalmaz.2 ay sonra tekrar görüşmek üzere Dostum.Sonucu burada Dostlara yazarım.iyigünler.

Üst Alt