Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaza yapan Engelli Aracına Kasko İkame aracı nasıl temin ediyor?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar. 10 güne kadar özel tertibatlı aracımı alacagım.

Ögrenmek istedigim ve bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

ÖTV muafiyetli aracımla kaza yaptıgımda. Kasko İkame yani kiralık araç verme islemini nasıl yapıyor. Yani benim engelime uygun aracı nasıl veriyor.

Tşk
Erdinç

Aslında yasal olarak bu mümkün. Yani bir firma elindeki bir aracı özel donanımlı olacak şekilde tescil ettirip kiralayabilir/kullandırtabilir. Ama bunun ekonomik karşılığı yok. Sanmıyorum ki kasko firmaları özel donanımlı araç için böyle bir hizmet öngörsün...

Merhaba Bülent bey, Kasko firmaları ile görüştüm ikame araç konusunda özel Tertibatli araç vermiyorlar sadece özel tertibat gerekmeyen otomatik vites araç kullanır ibareli ehliyeti olanlara otomatik vites araç veriyorlar. Özel Tertibatli olanlara araç kendilerine teslim edilecek ama sürücü eşi yada kardeşi kullanarak bu haktan istifade edileceğini bildirdiler.

Üst Alt