Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaza sonucu oluşan brakial pleksus için tedavi seçenekleri..?

Aslan 60

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 2014 temmuz ayında motor kazası gecirdim.Kamyonla carpışmam sırasında sağ omzumdaki sinirlerde uzama olmus . bu teşis konuldu . hacettepe fizik tedavi hastanesine giitim . emg cekildi .fizik tedaviden baska yapılacak bir seyın olmadığını söylediler. bü güne kadar da fizik tedaviye devam ediyordum . yaklasık bır ay önce hastaneden cıktım fizik tedeviye ara verildi . bugun kontrol için tekrar gittiğimde sinir transzisyonu ameliyatı olabılecegımı söyledıler. net bır sey söylemiyorlar ameliyet ne kadar etkılı olur belirsiz . bu durumda olanlar varsa lütfen bilgilerini paylaşabilir mi . bu ameliyet için önerdiğiniz bir doktor var mı ?

@Aslan 60

Bende 11 temmuz 2013 de motorla kaza yaptım ve aynı tanı bana da konuldu. 2 kere ameliyat oldum ilk ameliyatta sinir köklerindeki baskı rahatlatıldı. 2. ameliyatta ise kaburgamdan 2 tane sinir alınarak sağlam olan sinirlere eklendi. Şu an parmaklarımı kullanmıyorum kolumu kaldıramıyorum tek iç rotasyon var. Yaptığım hareketleri videodan bakabilirsiniz. Bu arada doktorum Ali Kıvanç Topuz Türkiye'de 1 numara üstüne yok. Mutlaka bir gidin.

https://www.youtube.com/watch?v=5MjyIEb9A1M

Üst Alt