Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaza sonrası ne kadar tazminat alırım? %24 raporum ve 1650 TL net aylığım vardı.

g.kh.n

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhaba;

Geçirdiğim trafik kazası sonrası yardımcı olursanız çok sevinirim ?

Almış olduğum oran %24
Doğum tarihim 1992
Brüt maaşım: 2200 net: 1650

Bu bilgilerle ne kadar tazminat alabilirim ?

Kaza tarihi ve kusur oranı hakkında bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz.

[mentıon=83186]g.kh.n[/mentıon], kazadaki size ve karşı tarafa verilen suç oranları nedir ?

adam gecenin 3 de yazmış meşajı şimdi uyuyordur kazanın nasıl olduğunu yazmamış trafik kime ne suç verdi yazmamış şöförmüdü yolcumudu yok yazmamış neye göre hesap istemişki onuda anlamadım.

kafası kırık

hiç kusur olmaması halinde, aktif yaşam şartı 60 yaş olduğu için [ (aktif yaşam yılı yaşam süresi)-(kaza yaşı)*(12ay)*(3 aylık yatan brüt pirim ortalaması) * (kaza kusur oranu) * (engel oranı) ] 36*12*2200*0,24 = 230 000 civarı alırsınız.

@hilal72 gecenin 3ünde mi yazmışım anlayamadım ?

@mhmtzytn kazada ben yolcu konumundayım arkadaşımın aracı yüksek bir yerden aşağıya uçtu.

g.kh.n : normal şartlarda yolcu 100% haklıdır tabii trafik sende kusur bulursa onu bilemem ama şuan sonuç nedir herhangi bi başvuru yaptın mı kardeşim ?

Üst Alt