Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaynana olmak bir sanattır..

ayyüzlü

Aktif Üye
Konular
101
Reaksiyonlar
1
Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve asik oldugunu,evlenmek istedigini ve kizi tanistirmak istedigini söyler. Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kiz getirecegini ve annesinin evlenecegi kizi tahmin etmesini
ister.
Ertesi gün 3 güzel kizla eve gelir. Otururlar, bir süre sohbet ederler.Sonra çocuk heyecanla annesine sorar "Tahmin ettin mi"diye. Anne duraksamadan cevap verir: Ortadaki kizilsaçlı."Oglan hayretle annesine sorar:
"Inanilmaz, nasil bildin?"
Anne cevap verir:
Bir tek ondan hoşlanmadım.."

:)

Gelin olsun kaynanan olsun sonuçta hepsi kadın;).Kadının kurdu kadındır.Sağol Ayyüzlü.

rica ederim ne demek hasan:p

yorumlar için sağolun dostlar.

Böyle sanata tükürürüm ben:p:D:D
alıntıdır..:D

Ortadaki kizilsaçlı."Oglan hayretle annesine sorar:
"Inanilmaz, nasil bildin?"
Anne cevap verir:
Bir tek ondan hoşlanmadım.."

çekim kuvveti gibi birşey olsa gerek bu gelin-kaynana arasında itim kuvveti :) neden sevmezler acaba

Ev ev üstüne olmaz derler atalarımız doğru, gelin kaynana çatışmasından evin huzuru kaçıyor :)

Üst Alt