Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Katlanabilir akülü tekerlekli sandalye ihtiyacım var. Elinde olan var mı?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
selamlar arkadaşlar.T5 seviyesinden omurilik felçlisi oldugum ıcın,normal manuel tekerlekli sandalyede uzun kalınca ağrılarım cok fazla oluyor,rahat yaslanamadıgım ıcın.Bu yuzden katlanabilir tekerlekli sandalye ihtiyacım var.Çalıştığım için araç'a binmek ınmek esnasında rahatlık saglaması ıcın katlanabilir tekerlekli sandalye ihtiyacım var.Daha önce Katlanabilir sandalyem vardı bende başkasına bağışladım.şimdi ıhtıyacım var.

Maşallah çalışıyormuşsun,arabanda varmış.
Ama bağış istemeniz yakışık olmadı.

Bence bağış işlemleri, çalışmayan ve arabası olmayan kişilere verilmelidir.

Bağış işi çok zor. Kimse mevcut sandalyesini vermek istemez. Bir yerlere başvurduğunuz zaman da öncelikli istedikleri akülü sandalye kullanabilir raporu ve seviyeniz t5 ise ellerinizde,kollarınızds bi sıkıntı olmadığını düşünerek ekstra kalp yada akciğer rahatsızlığınız da yoksa akülü sandalye kullanabilir raporu vermiyorlar,alamazsınız. Bu yüzden herhangi bir yerden bağış almanız da oldukça zor. Ben Haluk Levent in başında olduğu ahbap platformuna yazdığımda benden o raporu şart koştular. Bunun dışında omurilik felçlileri derneği var bağış yapan (ben aldım bağışla ordan) ama ordan almak için de herhangi bir geliriniz olmaması gerekiyor diye biliyorum. Yani fakirlik kağıdı istiyorlar onu da işi,maaşı olan birine vermiyorlar diye biliyorum.
Uzun zamandır akülü sandalye ihtiyacı olan biri olarak söylüyorum nereye başvurduysam olmadı,kimse de el falan uzatmaz açık konuşmak gerekirse. Ben maaşımın bağlanmasını ve kredi çekip almayı düşünüyorum. Başka çıkış yolu yok. O yüzden kızmayın,akıl veriyor da demeyin ama sizin de izleyeceğiniz bunun gibi bir yol olmak zorunda. Filmlerde falan oluyor gönlü zengin iş adamlarının insanın elinden tutup yardım etmesi, bağış yapması falan :)

besalti20
Burada tavsiye istiyorum diye bi cümle yok, daha önce başkasına bağışladım sandalyemi,şimdi benim ihtiyacım var,demişsiniz.
Bende dedimki hem çalışıyorsunuz hem de otomobiliniz varmış,bağış size uygun düşmez dedim,ihtiyacı olan birine bağış yapılsın dedim

Üst Alt