arkadaşlar benim bir sorum olacak, bu güzel siteyi baştan sona araştırdım ancak kendi sorunuma bir cvp bulamadım, tecrübelerinize güvenip bir şey sormak istiyorum. aldığım heyet raporunda askerliğe elverişli olmadığım yazıyor. bu ön raporu askerlik şubeme ilettim ve oradaki memur 6 ay içinde üst kurul tarafından onaylanacak kat-i rapor'un geleceğini söyledi.
benim sorunum ise şu; ben kpss a sınavlarına hazırlanıyorum ve uzun bir süreç, şimdi ben sınava hazırlanmışken 4-5 ay sonra gelecek olan kat-i raporumda askerliğe elverişli olduğum ve heyet raporunun iptal olduğuna dair bir karar çıkabilir mi? yani ben sınava o kadar emek harcamışken sen aslında askerlik yapabilirsin diye çağrılabilir miyim?
cevaplar için şimdiden teşekkürler.
benim sorunum ise şu; ben kpss a sınavlarına hazırlanıyorum ve uzun bir süreç, şimdi ben sınava hazırlanmışken 4-5 ay sonra gelecek olan kat-i raporumda askerliğe elverişli olduğum ve heyet raporunun iptal olduğuna dair bir karar çıkabilir mi? yani ben sınava o kadar emek harcamışken sen aslında askerlik yapabilirsin diye çağrılabilir miyim?
cevaplar için şimdiden teşekkürler.