Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kasko kaza sonrası tamir sürecinde kullanmam için araç vermedi!?

herkul1234

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
C.TESİ ARABAYA VURDULAR. SUÇLU KARŞI TARAF OLDUĞU İÇİNYUTANAK TUTULDU VE P. TESİ EVRAJLARI HAZIRLAYIP ARAVAYI SALI GÜNÜ 10. DA SERVİSE VERDİM. DEVAMINDA ACENTAMI ARADIM VE YEDEK ARAC TALEBİNDE BULUNDUM. AKŞAM 4 GİBİ ARADILAR VE VERDİKLERİ ADRESTEN ARABAYI ALABİLCEĞİMİ SOYLEDİLER.
ARABAYI ALMAYA GİDERKEN EHLİYETİMİN ENGELLİ EHLİYETİ OLDUĞUNU RENTACAR ARADIM İLETTİM Kİ HERHANGİ BİR SIKINTI OLMASIN DİYE. BU SEFER KAFALARI KARIŞTI. BİLGİ ALALIM VE DONELİM DEDİLER. YARIM SAAT İÇİNDE DONUŞ YAPTILAR VE EHLİYETİMDE “OTOMATİK ARAC KULLANABİLİR” DİYE BİR İBARE OLUP OLMADIĞINI SORDULAR. EKTE GÖNDERDİĞİM ÜZERE EHLİYETİM DE BÖYLE BİR İBARE YOK.
DEVAMINDA ARAÇ TAHSİS EDEMEYECEKLERİNİ ANCAK GÜNLÜK 50 TL Yİ GEÇMEYECEK ŞEKİLDE TAKSİ YE BİNEREK FATURASINI FİRMAYA BİLDİRMEM KARŞILIĞINDA 150 TL Yİ TARAFIMA ÖDEYECEKLERİNİ İLETTİLER. BEN DE BAŞKA BİR ALTERNATİF OLMADIĞI İÇİN KABUL ETMEK ZORUNDA KALDIM.
SONRA ACENTADAN ÖZTÜRK BEY ARADI DURUMU ANLATTIM BÖYLE Bİ ŞEY OLAMAZ SANA OTOMATİK VİTESLİ ARAC TAHSİS ETMEK ZORUNDA OLDUKLARINI SÖYLEDİ. KENDİSİ ACENTAYA SAMPO SİGORTAYA ULAŞTIĞINI BUGUN ÖĞLENE KADAR ARAC GÖNDEİLECEĞİNİ SÖYLEDİ .

BUGUN İSE BENDEN EKTE GÖNDEDİĞİM YAZIŞMA METNİNDE DE GÖRECEĞİNİZ ÜZERE BİR EVRAK İSTEDİLER. Sigortalımızın sağ eli ile araç kullanabileceğine dair ‘’ herhangi bir aparat kullanmadan otomatik vites araç kullanabilir ‘’ diye doktar tarafından verilmiş ve mahkemenin onayladığı bir rapor

İSTEDİKLERİ RAPORU VERECEK BİR HASTANE VE BUNU ONAYLAYACAK BİR MAHKEME YOKTUR. KESİNLİKLE . VE POLİÇEYE GÖRE BÖYLE BİR EVRAK İSTEME GİBİ BİR HAKLARI DA YOKTUR. BEN POLİÇEYİ YAPTIRIRKEN ENGELLİ OLDUĞUMU GİZLEMEDİM. BANA ENGELİN NE DİYE SORAN OLMADI. BAŞTA SORSALAR ZATEN ONLARLA ÇALIŞMAZDIM. BU BENİ ÇOK RENCİDE ETTİ .

ARKADASLAR ŞİMDİ BEN BU DURUMDA NE YAPMALIYIM BİLGİLERİZE İHTİYACIM VAR

Oturan boğa sizden ozellikle bilgi istiyorum. Ben bunları mahkemeye vererek cezalandırmak istiyorum. Sizzce jhaklımıyım. Yasal olarark ne yapabilirim

herkul ehliyetinde otomatik yazmış olsa sıkıntı yoktu çünkü bende aynı şekilde kaza yaptım araç talep ettiğimde ehliyetimi sordular ve otomatik yazıyordu hiç sıkıntı çıkmadı.
bence sen taksi hizmetini kabul et.
geçmiş olsun

Kendi kullanımınız için araç veremese de "bir şoför tutacağım, yakınım kullanacak" diyerek yedek araç alabilmeniz lazımdı aslında.

Üst Alt