yıl sonuna kadar net-e giremiycem ama kızım net te ders çalışırken yazdığım cvba göz atim dedim
bek kardeşim ben bu yılın şubat ayına kadar herkes gibi aldıyodum ama aldığım para nerdeyse işime yaramıyodu peki neden onuda söylim ben emekliyim emekli maaşımı ayın 25 inden 25 ine alıyom + 25 inde gibide bu maaşı ve bu maaş ilaç parası ve bakım için verildi elk su doğalgaz bakkal diğer çocuğu okutma derdi kendi aile masrafları vs aldığın 2 maaş diğer ayın 25 ine kadar yetmiyordu bu sorunu hem ankaraya yazılı onlarca mail, tel,, hemde burdaki gerekli olan yerlere tüm ayrıntılarıyla belirttim evi kontrole tekrar geldiler evi bırak aldığım 4 çeşit ve ayda 12 kutu ilacın parasına kadar araştırdılar ve sonunda haklı çıktığım önce mail göndererek daha sonra hemde yazılı gönderip isteğim kabul edildi ve ben bu yazıyı burdaki bağlı olduğum kuruma teslim ettim..
gelelim 2022 ye kabulden sonra yani haklı görüldüğüm zamandan sonra oldu nisan ayında başvurdum ama neler çektim ben bilirim neyse ve 2022 için ayrıyeten aldığım yeni raporla vsvs..kabul edildi ama yıl sonunda verilceğide tel-le öğrendim
tek sorun ocak ayından itibaren evde bakım maaşı herkes gibi alınan sisteme dönmek olacak oda (2022) den dolayı
belki bilmiyon ama 2 sini bir arada alan birçok kişi ve sana kısacık bi örnek bu sitenin 2022 maaş sayfasını aç ve bu sayfada alanların diğer evde bakım sayfasında da yazdıklarını oku aldığını anlarsın,,,,,,, ayrıca deminki anlattığım konuyu daha önce herkese duyurdum
SON OLARAK sana şunu diyim sen bu yılın eylül ayında üye olmuşsun benim anlattıklarımı daha öncede bilmemen gayet normal AMMAAA öğrenmeden sakın sakına kimseye yargısız infaz yapma yoksa herzaman haksız sen olursun..... hayırlı bayramlar kardeşim......
şimdiden tekrar tekrar herkese hayırlı bayramlar nice bayramlar-a ve yeni yıla başta Sağlık Huzur Başarı ve Güvenle girmeniz dileğiyle yüce ALLAH-a emanetsiniz.....