Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkes kendi ili için bakım aylığının ayın kaçında yattığını yazabilir mi? Böylece herkes kendi ilini takip edebilir. Kilis için bu aylık ne zaman yatıyor?
umut2135
İzmir ili 13 aralıkta hesaplara Geçti.bazen ilçelerde 1.2 saat geç yansıyabiliyor...
Yakınının hesabında maaş yatmamış ise Kesilmiş olabilir.Ama kesin bilgi izmir 13 aralıkta yattı
Burcum35
Siz bu ay yani ARALIK ayında evde bakım aldınız mı?ben yatmış dedim yalancı çıkmayalım... umut2135
Umut yalancı çıkmamak adına ve teyit amaçlı tekrar sordum...Evet izmir 12 aralık 13 aralığa bağlayan gece yatmıştır kardeşim.
İlcelerde yada arkadaşın hesabında bir sorun olabilir...
Yok almadim benim aylik yeni onaylandi kasim ayinda aralik ayi nda hak kazanmisim o yuzden ilk maasi ocakta alicak annem Kağan52 bu ay icin bakiyorum kayit bulunamadi yaziyor..
umut2135
Umut yalancı çıkmamak adına ve teyit amaçlı tekrar sordum...Evet izmir ili 12 aralık 13 aralığa bağlayan gece yatmış kardeşim.
İlcelerde yada arkadaşın hesabında bir sorun olabilir... Burcum35
Hayırlı olsun