Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas kramplarına magnezyum iyi geliyor

aycuhan

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Uzun zamandır bu konuyla ilgili yazmak istiyordum, kısmet bugüneymiş.

Yaklaşık 10 yıldır bacaklarıma geceleri kramp giriyor uyurken. Önceleri seyrekti pek aldırış etmedim. Üzerimin özellikle bacaklarımın açık kalmamasına dikkat ediyordum. Soğuk aldı mı daha çok oluyordu çünkü. Geçen 3-4 yıl içerisinde baldırlarıma giren krampların sıklığı fazlalaştı. Geceleri şiddetli kramp ağrısıyla bağırarak uyanıyor, koşup gelip baldırlarımı ovuyorlar da öyle kendime gelebiliyordum. Son bir yılda da bu kramplar artık ayak tabanlarıma girer olmuştu. Gecede kaç kez olduğunu sayamayacağım sıklıktaydı. Bir dr.a bahsetmenin zamanı çoktan gelmişti de anlamazlar diye önemsemiyordum.

Bundan 5-6 yıl önce özürlüler haftasında özürlülere sağlık taraması için ilçemize İzmir’den gelen uzman nörologa kramplarım oluyor der demez, bana sana yeni çıkan suda eriyen magnezyumdan (Magnnesium Diasporal300) yazayım dedim. Kullanmaya başladım, çare buymuş arkadaşlar. Kramplar ayak tabanlarıma gecede birkaç kez sıklıkta girmeye başladı mı kullanıyorum 6 hafta kadar, 4.haftadan sonra eser kalmıyor. O günden beri dönem dönem alıyorum, bilinen bir yan etkisi olmadığı için gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Sağlık ocağındaki aile hekiminize bile yazdırabilirsiniz.

Nasıl başlık yapmayı bilmiyorum:Ben fa hastalığı ve şeker hastalığı olan biriyim.şeker ölçümü 200 civarında.yemek yediğim zaman sanki kramp girmiş gibi ağrı oluyor.duvara demir yaptırdım.tutup 15dk hareket edince ağrı azalıyor.her gün aynı.gece 3 civarında ağrı başlıyor.fa hastası olduğu için zorlanıyorum.46 yaşındayım.ailemin yardımıyla gece 3 civarında hep aynı zorlanıyorum.bu ağrıdan kurtulmak için ne yapmalıyım,hafifletici krem,hap gibi durum var mı doktorlara gittim fayda göremedim.düşüncelerinizi paylaşmak istedim.yardımcı olursanız memnum olurum.selamlar

lioresel sirdalud benzerı ılaçlar tuylenme yapıo zamanla faydasıda olmuyo magnezyum az olasılıkla işe yaramıo.ben d vitamını ıle rahatlıom

Üst Alt