Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastalığı ve duygusal ilişkiler, aşk, evlilik, çocuk..?

canberks

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Hayatımda duygusal ilişkilerde sorunlar yaşadım.Bu durumlar beni kas hastası bireylerin asla yuva kuramayacağı ve evlatları olamayacağı düşüncesine itti. Sizce bizlerde evlenebilirmiyiz burda örnekleri varmı. Evlilik olmasa bile kız arkadaşı olan bir kas hastası varmı

Merhaba tabiki arkadaşlık kurup evlene bilirsiniz. Bende evliyim 2 kızım vr

canberks

Stephen Hawking iki kez evlendi ve 3 çocuğu vardı. Kas hastalığı nasıl bir hastalık ki evlilik veya karşı cins ile ilişki kurmaya engel olsun? Örneğin benim de bir çeşit kas hastalığım var 17 yıldır evliyim. Rahat olun, yaşamın tadını çıkarmaya bakın.

kas hastalığı ilerleyen bi hastalık olduğu için ilerde neyle karşılaşırım diyerek duygusal bi ilişki kuramıyosun çünkü insanlara güvenilmiyor.seni seven insanı bulmanda çok zor karşındaki kişi fedakar biri olması lazım.

Üst Alt