Benim ailem biraz vurdum duymaz
hanim18 bende geçen seneye kadar tutunarak da olsa yürüye biliyordum kaldıran olursa tabiki ama 3 5 günde bir kaldırıyordu annem veya babam kaslar zayıfladı ve malüm son şimdi kalkamaz oldum. Bu yüzden annem ve babamdan çok nenem ve dedemi severim. ALLAH tan başka sığınacağım kimsem yok ondan başka sırdaşımda yok her gece şöyle dua ederim ALLAHIM
benim için en hayırlısı ne ise onu nasip et kanserse kanser ölümse ölüm hastalıksa hastalık vs
Bu duayı da etmemin sebebi ben ölüyor bile olsam tekerlekli sandalyeye binemezdim. Okadar çok sıkılıyordumki evde patlıcaktım ALLAHIM dedim dışarı çıkıp değişik yerler insanlar görmek istiyorum bana öyle bişey olsun ki bu cesart bende olsun dedim.
Ve sabah oldu ben yürürken evin içinde düştüm kafamı yere vurdum ve 4 senedir hiç gitmediğim hastaneye gittim yarı baygın bir halde
insanlar değişik yerler vs vs o bile bana çok iyi gelmişti o gün haliyle tekerlekli sandalyeye oturttular film falan çekildik. Uzun lafın kısası benim için en hayırlısı ne ise onu nasip et dedim ve kafamı yere vurmanın sayesinde dışarıya çıktım ve ilk kez tekerlikli sandalyeye oturdum. Şimdi sadece hastanede de olsa tekerlekli sandalyeye oturabiliyorum çok sıkılsamda
Gerçekten ALLAH yolunda bir kişi şöyle yalvarmış: ALLAHIM bana dert verki varlığını hiç unutmayayım. Arkadaşlar ALLAH C.C sevdiği kuluna hastalık dert keder verirmiş.
Şimdi içinizden birisi, kardeşim ne alakası var diyebilir. Şöyle açıklayayım, Şimdi biz bu dünyaya ne için geldik:
sınav için ahirete kadar ibadet edip bize emredilenleri yapar isek ALLAHIN cennetini yapamaz isek cehennemini tadıcaz.
Şimdi şöyle bakalım olaya ben evden dışarı çıkamıyorum eğer çıksaydım:
Kavga ederdim, Kızlara ümit verirdim, Haram yerdim, Kul hakkı yerdim, Alkol kullanırdım vs vs
ama şimdi evden dışarı çıkamadığım veya normal bir insan gibi olmadığım için i
stesemde bunları yapamam.
Yani arkadaşlar uzun lafın kısası dünyada sınav'a tabi tutulmanın en kolay yolu bir hastalığınızın olmasıdır
Şimdi neden ALLAH C.C nin sevdiği kuluna hastalık, dert, keder verdiğini anlamışızdır demi