Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kartal Belediye'si nihai liste kesinleşmesine rağmen alımları iptal ettiğini söyledi?

atlantis

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Kartal belediyesi 3 tane lisans mezunu büro personeli alacaktı. başvurular tamamlandı ve nihai listeler kesinleşti. fakat listede yer almamıza rağmen bizi çağırmadılar, biz aradığımızda alımların iptal olduğunu söylediler...
yani olan oldu !bu durumda ne yapabilirim?

Nasıl Alımlar İptal Olur ya ? Anlamadım =(

Kesin bi dümen olmuştur, ya kendi adamları listeye giremedi yada listeye giremeyenleri işe aldılar.Arkadaşlar böyle bişi olması mümkünmüdür yani listeye girmeden kendi elemanlarını alabilirler mi? yada böyle kendi kafalarına göre alımları iptal etmeleri geçende Bursa dan bir belediye alımları iptal etmişti.

bi dümenlerin olduğu kesindi her aradığımda komisyonun ayarlanamadığı ve yönetim üzerinde baskı olduğu söyleniyordu, şimdi yeni çıkan kanuna göre listedekileri eleyecekler tabi beni de...

Eğer bu arada başkalarını işe almışlarsa, İdare mahkemesine dava açabilirsiniz

Üst Alt