Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karşı tarafın suçlu olduğu kazada ağır yaralananlar tazminat alabilir mi?

matchstick

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba 1 ay önce şirket servisi ile kaza yaptık. Kırmızı ışıkta geçen kamyon bizim araca çarptı. Yani tutanakta kamyon tam kusurlu bulundu.Servis içinde 26 kişi vardı. Bir arkadsin kalca kemiği , birinin omuz ve göğüs kemiği, birin kaburgaları kırıldı. Biz 2 3 şer aylık heyet raporu aldık.ve iş yeri iş -trafik kazasi olduğunu bildirdi.tutanaklarimiz mevcut.Diğerleri hafif yaralı idi. Ben ve bu 3 4 ağır yaralı arkadaşlar maddi manevi tazminat almak istiyorz. Bu konu ile ilgili ne yapmamız gerekiyor, nasil bir yol izleyelim.. İlginiz icin tesekkurler.

sirket araci ile kaza.

Merhaba Geçen ay şirketin servisi ile kaza yaptık. Servisde 26 kişi vardı.ben ve 3 , 4 arkadaş ağır yaralandik. Birinn kalça kemiği, birinn kaburgaları kırıldı vs vs. Bize çarpan kamyonn şirket aracı. Ve bütün evraklari tammis. Ve tam kusurlu bulunmuş. Emniyetten aldığımız bilgiler. Öğrenmek istediğim ben ve arkadaşlarim bir şekilde dava açmak istiyoruz. Ne yapmamız gerekiyor,,nasil bir yol izleyelim. ? İlginiz icin şimdiden tesekkurlr.... Herkese geçmiş olsun. Bol sifalar

Merhaba öncelikle geçmiş olsun .Tazminat alabilirsiniz kardeşim ama sanırım kaza yeni iyileşme sürecini beklemek lazım temenni etmiyorum ama sakatlık yada hareket kısıtlılığınız kalırsa o oranda maddi tazminat alabilirsiniz.Kusurlu tarafada manevi taminat davası açılıp yine iş gücü kaybınıza göre tazminat alırsınız.

Merhaba gecmıs olsun. olusacak kısıtlılık durumuna göra çarpan arac sıgortasından tazmınat alabılırsnız. ıyılesme surecının beklenmesı gerekır.

Üst Alt