Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karışık anksiyete ve duygu durum bozukluğu ile askerlik durumum ne olur?

OğuzHan112
Abi Allah razı olsun saol seninde başını ağrıttım işin gücün rast gelsin ben işte baya Bi takıntılıyım kafamda kuruyorum insanlar hep öyle diyor RDM komutanı bile diyor biraz ferahladıktan sonra yine içim içimi yiyor kendime hakim olamıyorum olumsuz düşünülmeyecek ne varsa düşünüyorum

Amin cümlemizden.

Anksiyete bozukluğu'nun özelliği bu. Hep olumsuz düşünmek.
Rahat ol merak etme. Bana güven.
Seninde işin gücün rast gitsin.

Biblo123

OğuzHan112
Abi Selamun Aleyküm 3. Hava değişimi ni verdiler evime dönüyorum RDM Bi dahaki gelişin son heyete çıkacan çürük dedi şimdi bu doğru mu veya heyet bana git askerlik yap dermi Bi dahaki gidişimde doktor bu sefer ilaç da yazmadı sadece hava değişimi

Tekrar gidişinde elverişsiz raporu verlecektir.
Git askerlik yap felan da diyen olmaz,rahat ol.

Maalesef prosedür ler gereği başta verilecek olan karar 2 veya 3 hava değişiminden sonra veriliyor. Biraz sabır muaf olacaksın.
Biblo123

Oğuzhan abi geçen gün doktora gittim firari olduğum için askerlik şubesi bana askeri hastane sevki verdi ve oraya gidince askeri hastane piskoljk doktoruna gitmen gerekir ilaçlar vs vs derken gittim ve doktor bana bu kağıdı verdi al askeri hastaneye git diye kağıtta şu yazıyor..... Şahsın piskiyatri başvurusu neticesinde asker kaçağı olarak göründüğü kaygı bozukluğu bağımlı kişilik özellikleri gösterdiği vs süreçle başa çıkma yeteneğinin yetersiz olduğu saptanmış ve tarafımızca tedaviye alınmıştır bu süreçte askeri hastanede heyet tarafından hakkında karar verebilmesi adına değerlendirmesi askerliğe teslim olduğu taktirde bulunduğu yerde askeri hastaneye sevki ve orada takip tedavilerinin yapılması gerektiği tıbbi kanaatine varılmıştır

Askeri hastane derken hangi hastane?

Birliğine teslim oluyorsun.. birlik amirlerin gerekli evreklarla seni hastaneye sevk edecektir..

Hekimin düştüğü not Birlik amirleri ve sevk olacağın hastanedeki psikiyatrist tarafından dikkate alınacaktır..süreci daha fazla uzatmayın en kısa zamanda birliğine geri dönmeni önermiyorum.

İlk etapta hava değişimi verilir..belki hava değişimi tekrar edebilir 3.de elverişli değildir raporu verilecektir 🙋

@Yusuf65665,

@oguzhan112 abi hastane derken hastaneye gittim raporu veren doktor kendi bulunduğun memlekette askeri hastaneye gidebilirsin fark etmez dedi yani illa birliğe gitmene gerek yok ve firar etmeden önce 30 günlük hava değişimi almıştım bana raporu verdi raporda ne yazılmışsa zaten yorumladım kendi yaşadığım askeri hastaneye gitmemi söyledi onlar gerekeni yapacaktır dedi

Tamam kendi memleketinde hastaneye gidebilirsiniz..fakat elverişli değildir raporu için genelde birliğinden devam etmen istenir.
Karar sizin..

@Yusuf65665,

@Anti PSİKİYATRİ,
Bipolar boz önemli bir bozukluktur,karar yerindedir.

@oguzhan112 abi askeri hastaneye gidecem durum ne olur bilmem Âmâ tekrar yazarım çarşamba günü gidecem haberdar ederim seni ama firarim olduğum için yolda arama olsa indirir mi acaba elimde doktorun verdiği raporla gidecem abi çok korkuyorum düşünmekten kafayı yedim

Oğuzhan abi gittim kıta anket formu istediler yok dedim komutanın görüşü lazım yani tek seçenek kendi birliğime gitmem gerekiyor bide doktora gittim doktor dedi acele etme 3 4 defa farklı ilaçlar yazacağım ne kadar ilaç çok olursa o kadar işin kolaylaşır doğru mu diyor acaba

Üst Alt