Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kardeşimin üzerine aldığım aracı eniştem kullanabilir mi?

baron12

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
% 99 raporlu olan kardeşim üzerine araç almak durumdayız bu arcı eniştemiz(kız kardesimin eşi)kullanabilirmi kullanması için yapmamız gerekenler nelerdir formalitelerini söyler ve bilgilendirirseniz sevınırm ne yapmam gerekiyor ben dahil onunda serbest kullanabilmesi için cvp larınız için şimdiden tşkler göstereceginiz yol çok önemli benim için

enişte bunlardan sayılıyormu ki sayılmıyorsa yapmam gerekenler nelerdir

Ben de aynı linki verecektim MeTePe benden hızlı davranmış.. :)
Kanun "3. dereceye kadar kan hısımları ve sıhri (kayın) hısımlar kullanabilir" diyor...
İlgili linkte; kardeşinizin eşi ikinci dereceden sıhri hısım olduğundan, aracı kullanabilir...

hepinize tşk ederim gercekten çok kafamı kurcalıyordu içimiz rahatladı sevgi ve saygılarımla

yanlız şundan emin olmak istiyorum sakat olan kardeşim 10 yaşında enişte diye tabir etdgm kız kardeşimin eşi bir sakıncası olurmu

şunu tam anlayamadım benim rapor % 98 fakat ben H ehliyet aldım ve kendim kullanabiliyorum. % 90 üzeri olduğu için yukarıdaki maddedekiler kullanabilirmi? araçta tesisat var ve engelli plakası olduğundan problem olurmu.otomatik vites ve normal bir insan çok rahat kullanıyor.

baron12; bir sakıncası olmaz...

mbozbaş; Raporunuzda ne yazıyor.. "H sınıfı ehliyet alır, otomatik vitesli araç kullanabilir" yazıyorsa otomatik vites size özeldir ve ÖTV indirimi ile aldığınız aracı sizden başkası kullanamaz.. Yukarıdaki link H sınıfı ehliyet alamayacak durumda olanlar içindir..

Üst Alt