Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karaçocuk neden karadır :D

Capricorn

Aktif Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
12
Yıllar önce ailesiyle tatile çıkan karaçocuk, afrikada ailesinin dalgınlığı ile afrikanın balta girmemiş ormanlarında piknik yaparken orda kaybolmuştur.
Yamyamlar tarafından bulunup tam ziyafet sofralarını süsleyecekken kabile şefi Bengura'nın insafa gelmesiyle yetiştirilmek üzere yaşamasına izin vermişler. Tabi yıllar yılları kovalamış ve tam bir yamyam olan bu türk asıllı afrikalı gelişimini tamamlayıp afrikanın güneşi altında kapkara olan bu genç tam bir insan azmanı olmuştur.
Aile özlemi ile yaşayan karauşağımız artık afrikadan sıkılıp ülkesine dönmek istemiş, ve afrikaya tatile giden başka bir turist kafilesini uzaktan takip etmiş ve eve dönüş yolunu bulmaya çalışmış, bulmuşda. Turist kafilesinden gözüne kestirdiği birini kimseye hissettirmeden ormanın içinde oracıkta boğazlamış, uçak bileti ve giysilerini alıp kafileye çaktırmadan karışmış :D Böylece eve dönebilmiş.. O gün bugündür ismi karaçocuk olarak kalmış :D

Karanın afrika günlerinden turistlerce çekilmiş bir fotosunu da ele geçirdik :D

206k6qs.jpg

[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Not: Afrikada yaşadıklarının psikolojisiyle kara her sabah suratını karalıktan kurtarmak için yüzünü çamaşır suyuyla yıkasada para etmemiştir :D
[/SIZE]

Napayım bu sırrı daha fazla saklayamazdım :D

Sıcacık bi ülkeyi bırakıpta buz gibi buraya dönmenin ne alemi vardı..:D Bu arada Capricorn'a sırları emanet etmememiz gerektiğini anlamış olduk..:D

Akın beni diğer medyayı desteklemeye zorlama..:D

enee çok güzel olmuşki..:):) karaçocuk hiç anlatmamıştın bana hayat hikayeni ondan böyle bi tuaftın demek..:D:D

alemsin capri ya.nerden aklına gelir böyle şeyler:D:D

Ben bişi yapmadım sadece karaçocuğun hayat hikayesini anlattım :D

yok neden kaçayıom trajik bi olay gelmiş başına akıllım opnu eğlencem mi yapardım kendime.? :D:D

ferhat senin gürünüşünde içinde çelik gibi,senin rengin ne olursa olsun sen bizim karaçoçuk ferhat sın,ahmet ermiş senin için methiye yazmış sen onu oku yeter....

Üst Alt