Bir ara bende de vardı annem bana kereviz suyu içirirdi. Sonra spor yapmaya başladım kilo verdim yaklaşık 25 kilo, şuan kalmadı. 5-10 kilo daha vermeye çalışıyorum vücud yağ oranını yüzde 15 -16 ya düşürmek için şuan yüzde 20
spor yapabilirsen spor yap, yapabileceğin bir spor. Benim belimde kayma var, sağ dizimde sinir sıkışması olduğundan dolayı sağ ayağımı tam olarak kullanmaya korkuyorum bu yüzden fazla koşmam, sağ dirseğimde de hafif bir sorun var bu da fazla barfiks çekmemi engelliyor. Ama bunlar spor yapmamı tam anlamı ile engellemiyor. Ağırlık, karın , şınav, kardiyo ve yoga yapıyorum kendimi fazla zorlamadan, günde yaklaşık olarak 10bin adım atıyorum, bir taşıta binmektense yürümeyi tercih ediyorum ya da asansor yerine merdivenleri kullanıyorum ve gayet iyi hissediyorum. Şeker, ekmek gibi bunlardan kaçınıyorum. Aşırı yemek yemekten de. Bir de pilav, ekmek,patates gibi besinler aynı grupta olduğundan beraber tüketmemeye özen gösteriyorum, yersem de zaten fazla değil en fazla 1-2 dilim ekmek genellikle tam buğday, 4-5 kaşık pilav gibi..