Geçmiş olsun arkadaşım mücadeleyi kazandın demek
Kötü haber aldım dediğin yerde umarım önemli birşey değildir .
teşekkür ederim sağolun
kötü haber aldığım yer önemli ama Allah'tan umut kesilmez kesmiyorum bende
karaciğer yağlanması hastalığımı yok etmek için çabaladığım yöntemleri yazayım belki bu hastalığı yaşayanlara yardımım dokunur.
1-sabah uyandıktan sonra limonlu 1 bardak su akşam yemeğinden sonrada uygulanabilir yararı bağırsakları mideyi karaciğeri rahatlatır durmadan içmek zararlıdır gunde 1 kez yada 2 kez uygulayın daha fazlası zarar . ve sonrası hafif yürüyüş ev içindede yürüyüş olabilir imkan neye yeterse .
2- kahvaltıda bal yemek çok iyi geliyor,maydanoz yemek hatta üsteki arkadaşım da yazmış bunun bir kürü var limon ve maydonozu mikserde karıştırıp su ile birlikte içiyorsun deneyemedim ama işe yarayacağını düşünüyorum.
3-sebze salata türü yemekler mesela lahana dolması hem lezzetli hem yararlı, patates cipsi,acılı yiyecekler,kola çok sık içerdim bunları bıraktım veya ayda 1 kez e düşürdüm
4- kilonuza göre eğer çok su içmeyen biriyseniz günde 1. 1.5 litre su içmenizi tavsiye ederim
5-yürüş yapmak çok iyi olur fakat ben yapamadım ama sizin yapmanız yararınıza mutlaka olur.
6- ayda 1 doktor kontrolü ve en önemlisi elinden geleni yapıp işi Mevlaya Allah'a bırakmak dua etmek
uzak durmanız gerekenler
1-acılı baharatlı gıdalar örnek sucuk olabilir biber olabilir turşu olabilir yağlı yiyecekler yağlı bir et olabilir , bitki çayı ve normal çayı içmeyin bırakın bırakamıyorsanız çok azaltın , sigara alkol varsa mutlaka bırakın, cips kola tuzlu yiyecekler bunlarıda bırakın.
Not. bunlar benim bazı araştırma sonucu uyguladığım yontemler herkezde işe yaramayabilir bu yontemlerı uygulayıp uygulamamak size kalmış.
hasta insanların her çeşit hastalıklarının şifa ile son bulması dileğiyle...
herkeze mutluluklar sağlıklı ömürler dilerim