Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karaciğer nakli olmam ehliyet almama engel kabul edilebilir mi?

pierre35

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaslar benim % 70 raporum var. (karaciğer nakli) B sınıfı ehliyet için kursa gittim ve sınavları geçip ehliyet almaya hak kazandım fakat yaklaşık 1 yıl oldu hala gidip ehliyetimi almadım...

ben Bu ehliyeti H sınıfı olarak alabilirmiyim??

geri zekalı kurs yetkililerine bu soruyu sorduğumda daha önce hiç böyle bişeytle karsılaşmadıklarını ve bilgileri olmadığını söylediler. 1 hafta öncede tüm evraklarımı bana teslim edip kursu kapadıklarını bildirdiler. bu evrakları emniyete teslim edip ehliyeti alabilecegimi söylediler...

ben bu şartlarda H sınıfı ehliyet alabilirmiyim, alırsam nasıl naslı alabilirim???

Sürücü yönetmeliğine göre karar doktorundur. Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi'den birinden alacağınız sürücü olur raporu ile sürücü olabilirsiniz:
(3) Organ yetmezliğinde;
a) Hayati önemi haiz organlarında dekompanse yetmezliği olanlara sürücü belgesi verilmez.
b) Büyük organ nakli geçirmiş olanlara veya kronik böbrek yetmezliği olup diyaliz tedavisi görenlere, ilgili uzmanın görüşü alınmak suretiyle sürücü belgesi verilir.

ya sen nıye karıstırıyon karacıyer naklı oldunu bende böbrek naklı oldum ve dıyelıze gırerken basvurmustum aldım ehlıyetımı eger ben ehlıyete basvururken diyalize gırıyom bı sorun olurmu dıye sorsaydım belkıde hale alamazdım yanı gurban öyle seylerde fazla karsıtırmıycan böyle seylerde bıraz uyanık olcan

Üst Alt