Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kapıma gelip hakaret eden kişiye ceza davası açtım..? [Hukuk]

canermutlu38

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhabalar arkadaşlar ben geçen kapıma birisi gelmişti ve bana bazı hakaretler etmişti tüpçüde benimle karakola gidip evet geldiler sesler duydum ama tam anlayamadım die ifade verdi bana şimdi sulh ceza davasında müşteki olarak gözükmekteyim karşı tarafda sanık görünmekte şimdi dosya nasıl işleyecek duruşma tarihi daha belli deil yazı felan ekleyecekmiyim yoksa duruşma gününe kadar bekleyecekmiyim birşeyler sunuyumu beni aydınlatırsanız çok sevinirim saygılar

karşı taraf ceza alsa dahi hükmün geri bırakılmasına karar verilir hükmün geri bırakılmasıda karşı tarafın 5 sene suç işlemeyeceğidir eğer karşı taraf 5 sene içinde suç işlerse sizinle olan mahkemesinde o 5 sene eklenir kazanmanız dahilinde maddi olarak tazminat davası açabilirsiniz duruşma gününe kadar bekleyeceksiniz size davetiye gelir

ayrıca edevlet şifren varsa davanın durumunu ordanda takip edebilirsin

merhabalar babasının sicilinden geri bırakıldı diyor bana kör die hitap etti kızıda oa şahitlik yapıyor şimdi gerekirse sicilini göndere bilirim şimdi neyapmam lazım

selamlar sizlere sicilini aşşaıya kopyalıyorum

size hakaret eden kim babasımı kızımı kim

arkadaşlar bana kör die hitap etti ama tanık seslerin duyduğunu ama hakareti tam duyamadım diyor dava açıldı adamın sicili

nerden baktın babasının sicili neymişki

babası bana hakaret eden oğluyla arabayla kapıma kadar geldiler

sicili nasıl buldun ve amamısınız

demekki daha önce 5 yıl hükmün geri bırakılması cezası almış
ama mısınız soruma cevap vermediniz

sicili buraya yüklemeyemediğim için sizlere lingini atıyorum yardımcı olursanız sevinirim

ADLİ SİCİL KAYDI:

1.T: 011002013T0042547; 26/12/2011; 26.12.2011; *; *; *; *; HÜKMÜN AÇIKLANMASININ GERİ BIRAKILMASI; GEMEREK;SCM; 2012/35; 2013/47; 23/10/2013; 5Y.; ADLİ SİCİL KAYDI

Not: Herhangibir Arşiv Kaydı Yoktur.
Kayseri Aile İçi Şiddet Suçları Soruşturma Bürosu

Elektronik olarak T.C. Adalet Bakanlığı Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü’nden 15/05/2014 11:32:26 tarihinde alınmıştır dosyadan buldum dosyada mevcut sicil bu dosyadan buldum ceza dosyasında var mobil imza ile giriş yapıyorum
sicili buraya yüklemeyemediğim için sizlere lingini atıyorum yardımcı olursanız sevinirim

size hakaret eden kim babasımı kızımı kim

babası ve oğlu kızı tanık bendede annem ve tüpçü

tekrar soruyorum ve kapatacağım KÖR müsünüz

evet raporum var yüzde doksan bu sicilden ne çıkar kopyaladığım

daha önce 5 sene hapis cezası almış fakat hükmün geri bırakılmasına karar verilmiş şayet kazanırsanız önceki 5 seneyide yatabilir yada para cezasına çevrilebilir kör müsünüzde demek istediğim kör olmasanız kör kelimesi cezai sorumluluk taşımaz fakat engelli olduğunuzu raporunuzla mahkemeye sunarsanız ceza kesinlikle alacaktır ayriyeten de maddi tazminat açabilirsiniz mahkeme lehinize sonuçlandığında.

sizin tarafınızdan karşı tarafa önceden tahrik varmı çünki durup dururken kimse kapınıza gelip size hakaret etmez

hayır kesinlikle sadece husumet var oda esgi eşin babası ondan kendisi raporuna güveniyor epileps raporu var ona

savcıya çıkıp can güvenliğim yoktur felanca kişiden diye dilekçe yazın savcılığın sekreteri yazar savcı o kişiyi çağırır gerekeni söyler savcıya rağmen yine hakaret ve tehdit ederse cezaevi kaçınılmazdır

eğer bir ceza avukatı tutup davanı takip ettirmezsen müşteki olduğun için kendin davalara katılmak zorundasın.

allallaaa:)biri kor dedi diye mahkemelerde surunmek, dava acmak icin paralar dokmek:confused: korsen diyiversin. sende gogsunu gere gere korum de oldun bitsin.:eek:

Merhaba

Bana göre kazanabileceğiniz bir dava olmaz.
Taner Türkoğlu neye göre kesinlikle kazanırsınız diyorsunuz?
Tanık yok olanlar sadece konuşmaları uzaktan duyduklarını ama konuşmada geçen sözleri algılamadıklarını söylemişler.
Bu durumda istediğiniz kadar şikayet edin neyle kanıtlayacaksınız?
Ne için para cezası kesilsin?

Ve bunun için neden üzülüp de kendinizi strese sokuyorsunuz?
Davayla ifadelerle vs uğraşıyorsunuz.
Size en az 3 yıl veriyorum direk sonuçlanmayacak.
Duruşma süreleri genelde en yakın süre 3-5 ay oluyor.
Ayrıca ruhen sıkılır insan.
Eğer gözlerinizde de bozukluk varsa bu söylemlere takılmayın kendinizi yıprattığınıza değmez.
Çünkü Adliyede her şey oldukça uzun sürüyor.
Eğer konunun içinde daha fazla hakaret vs varsa üzerine gidin tabi ki..
Ve bu durumu diğer duruşmaya kadar kanıtlamaya çalışın..
Arıyorsa mesaj atıyorsa kaydedin..
Yoksa bir şey elde edemezsiniz.

Ben de duymuyorum sağır dediklerinde de hiç hakaret gibi algılamadım
Çünkü olanı söylüyorlar yani kötü bir şey söylemiyorlar ki
Kör demek hakaret değil Burada gözlerinden problemi olan arkadaşlarımız var
Herkese hakaret mi etmiş oluyoruz biz şimdi?

Üst Alt