Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanser ve %40 rapor oranı ile emeklilik!?

Cansu13

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
29mart2023 unkapani SSK bilgisi /Kanser olunca 5yili geçse bile hastane puan kirmiyor rapor kolay çıkıyor ama yetmiyor.2008 öncesi sonrası tablosuna göre prim ve sene sayıları var ve en önemlisi, SSK hastane raporu deil,vergi indirimi belgesindeki orana göre emekli yapıyor .başvuru sırasında prim ve sene dolsa bile! Yinede 1 gün önce bile ise girsen,çalışıyor olmam lazım , çünkü vergi dairesiden aldığın formu o anki işveren dolduruyor ,sen o form+ kurul raporu ile vergi daire veriyorsun.Ankaradan gelen vergi indirim belgesi Orana göre ,hepsini alıp aşk gidiyorsun.

ozetle ben 5 bin günüm 18 yilim ve %40 kanser raporum olmasına rağmen ,şuan çalışmadığım için basvuramiyirum ,
diyelim işe girdim ,işveren dolduracak ,Ankara'ya gidecek ,vergi indirimi %40 altında gelirse emekli olamam, Ankara sağlık raporuna göre karar vermiyor,ve raporda 1 yıl süreli yazıyor emekli olsam da 1 yıl sonra muayne kontrol yazıyor ..

Vergi indirimi için bir işe girip iki gün çalışıyor gösterilmen bile yeterli. Bir tanıdık bulup bir hafta sigortalı göstermesini iste; oradan alacağın evrak ile vergi indirimine başvur. Kanser hastalarının engellilik oranları yönetmelikte sabittir. Vergi indirimini %40'tan aşağı düşüremezler. Sadece vergi indiriminin onaylanması 2-3 ayı buluyor. Başka sorun çıkmaz. Günün ve yılın yetiyor gözüküyor.

vergi indirimi 2-3 ay bulmuyor aldım raporu eve geldim internetten girdim aynı gün öğlen evrak teslim ettim 15 gün olmadan onay geldi.istanbul en yoğun il hem de.

bu işlemleri hazırda sürekli olan raporuma kanseri eklettim hastane 2 yılllık verdi. ekim 2023 de eğer sürekliye dönmeyecekse heryere şiakyet edeceğim kanserin tedavisi mi çıktı da süreli ???? nedir bu eziyet ????

Üst Alt