Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanser olan kim var?

hahhaa:))

tabıkıde bennn:)) hımm ama ben gırtlak degelım...osteosarkom 3 sene ssonra ardından akcıger metastaz:))
ve hala yasıyorum bı bacak gıttı cıgerın yarısı gıttı ama olsun hacettepe yedın bıtrıdın benı beeeeeeee:):):)

Çok geçmiş olsun arkadaşlar, ben de kanser oldum ama tedavi ile iyileştim. Nazofarinks Karsinom'du radyoterapi verdiler kafama. Tedavinin yan etkilerinden dolayı engelliyim şimdi. Asla moralinizi bozmayın "ben seni yeneceğim" diye düşünün. Ben kanser olduğumun farkında değildim, yani bilmek istemiyordum aslında, bu yüzden farklı yaşadım hastalığımı belki de. Kendinize iyi bakın, umarım en kısa sürede iyileşirsiniz. Sevgiler

oleeee herkes burdaymış:D bende osteosarkomdan sol bacagımı kaybettim 3 sene tedavi sonrasındaşimdilik iyiyim hadi hepimiz için hayırlı olsun Allah acil şifalar versin hepimize :D

merhabalar bende kemik kanseri tedavisi gördüm..osteosarkom bende yaşıom benimde akciğerde nodüller var umarım büyümezler... :( sizlerede çok çok geçmiş olsun

Kanser olan başka kim var?

Arkadaşlar,
Kanser hastası olan tüm insanlara Allahtan acil şifalar diliyorum.
Bende kanser hastasıyım. (Rectum ca.adeno karsinoma)
2002 yılında ameliyat, kemoterapi ve radyoterapi tedavisi uygulandı.
Şimdi Allahıma şükür çok iyiyim.
Allahtan ümit kesilmez.
Derdi verirse şifasınıda verir.
Hastalıkta çekilen sıkıntılar,
inşallah günahlara kefaret olur.

Selamlar,

sol femur Osteosarkom 2,5 yıl sonra akciğer metastaz.

:)

Bir kişi daha eklendi...

Merhaba Arkadaşlar,gruba bir kiş daha eklendi :)
Benim hikaye traji komik kanser rahatsızlığının üzerine birde yapayanlış bir teşhiş sonucu bacağımı kullanamaz oldum.Allah,hepimize sabır versin,sabır olduktan sonra sanırım bir çok şeyin üstesinden geliniyor. :wink:
Açıkcası kanserle yaşamaya çok alışmıştım,fakat hani derler ya bile bile lades diye bacak olayımda doktorlara olan öfkem dinmek bilmiyor,Allah'a havale ediyorum onları.Sizleri de Allah'a emanet ediyorum. :)

hepınız hosgeldınız arkadaslar:D ya uzulmeyın ben ıkı kere yendım bu kanserı ılk olarak 2002 de sol bacagımı verdım son olarak 2006 6 0cakta sol akcıgerımın yarısını:) hala yasıyorum hayatı ti ye alıyorum ole yada bole yasıyorum ıste unutmayın bu hastalıgın tek caresı YUKSEK MORAL ılacmıs kemoterapıymıs radyoterapıymıs hepsı tırişka:):):) moral olduktan sonra bu yontemler sadece yan tedavıdır.. kı ben bu kanserı boyle yendım.. SIZE BIR TAVSIYE kendınızden baska bırsey dusunmeden kafanıza dert etmeden sakın bır yasamı secın bakın hersey yoluna gırecektır..unutmayın HERSEYDEN ONCE INSANIN KENDIDIR..

bundan 9 yıl önce kanseri (osteosarkom) atlattım.... bende ayağımda küçük aksamsından başka bir izi kalmadı... tek kurtuluş moral arkadaşlar

Dört yaşındaki yiğenime 2 kasım 2006 da nöroblastom (böbreküstü bezi tümörü) teşhisi koyuldu ve hemen kemoterapiye başlandı. Ardından raydoterapi şuan güçlendirilmiş idame alıyor.

Rabbim herkese acil şifalar ve bu yolda yürüyenlere sabırlar versin.

BU OSTEOSARKOM NE MELET YAAA AKCİĞERE VE LENFİME METAZTAS YAPTI AMA NEYSE SEZERİN DEDİĞİ GİBİ MORALİ YÜKSEK TUTMAKTAN GÜÇLÜ OLMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK DALGA GEÇCEZ ARTIK BİZDE :D

Arkadaşlar,MUSTAFA SARIKAYA yı internetten bir araştırın.Bu şahıs kanseri tedavi ettiğini söylüor.

MERHABA BENDE KEMİK TÜMÖRÜYDÜM SOL AYAĞIM DİZÜSTÜ AMPUTE OLDU 5 DEFA AKCİĞER AMELİYATI OLDUM NODULLER YÜZÜNDE OSTEASARKOM BENCEDE MORAL ODA BENDE VAR :D

bende varımm :D :D :D

ben sol humerus proksimal ameliyatlısıyım hastalımın adı osteosarkom ewing malin tümör hastasıydım benim ciğere vuruyo ciğeri delemediği için direk sol kola vuruyor ve oluyoruz bizde protezli biri ama bunu bilinki demir, çimento,plastik zamlandıkça değerleniyorum bende inşaat gibi adamımdır vessalam takmayın kafaya hastalıktan dolayı 2004 de doktor bana öleceksin dedi ona gıcıklığına ölmedim 2007 de evlendim ve hayata döndüm tek olanak bişi vardır kendinden başkasını takmicaksın mutluluk oyunu oynicaksın kötü şeylerden mutlu olmaya çalışacaksın kanser diye bişi kalmaz kanserdende korkmayacaksın kanser deyince eskiden titriyoduk kansermi tüh tüh diyoduk şimdi ise kulak arkası yapıyoz neden çünkü kanser grip gibi artık 100 insanın 1 de bulunan bir hastalık boş veeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
:mrgreen: :mrgreen:

Eeee hanı mıllet bu kadarcıkmı KANSER hastası var yaa hanı nerdesınız kanserzedeler:))))) :D

hakikaten bu kadarcıkmı kanser hastası var koca sitede şaşırtıcı ama güzel elbette aman kimse kanser olmasın :p

KANSERLİ HASTALAR

BENDE KANSER HASTASIYIM NAZOFARENKS CA RADYOTERAPİ VE KEMOTERAPİ GÖRDÜM RADYOTERAPİ İŞİTMEMİN %50SİNİ YOKETTİ İŞİTME CİHAZI KULLANIYORUM VE AĞZIMI SERÇE PARMAĞIMIN BİLE ZOR GİRECEĞİ KADAR AÇIYORUM TÜKÜRÜK BEZLERİM ÇALIŞMIYOR GIDALARI SUYLA ALIYORUM BOYNUMU FAZLA ÇEVİREMİYORUM VE NEFES ALMA ZORLUĞU ÇEKİYORUM VE DAHA NELER SİZİ YOK ARTIK DİYCEK KADAR SIKMAMIŞIMDIR İŞALLAH HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN.

cesar39;
geçmiş olsun.benimkiside tıpkısının aynısı:)

walla bızden baska kanser olan yokmus hee ne kadar guzel :)

Kanser,çağımızın en yaygınlaşan hastalıklarından biri.Yanısıra tıpta her alanda olduğu gibi gelişiyor,tedavi alternatifleri eskisine göre daha iyi duruma geliyor.Ama her zaman en önemli şey insanın kendi azmi,gücü bunun üstüne daha etkili bir tedavi yok gibi.Ne mutlu yaşama tüm yaşadığı zorluklara rağmen bağlı kalıp mücadele edebilme gücünü gösterenlere.Sizler,bizler farklı zorluklarla hayata göğüs geriyoruz.İnşallah hepimiz bir gün şifa buluruz.Hiç bir zaman moralinizin düşmemesini,mutlu olmanızı dilerim.

jerenimo;

cok cok cok gecmıs oLSunnnn.. Hepımıze umarım bırdaha yasamayız o gunlerıı...;););):D

yaklasık bir senedir kanser tedavisii gördüm ameliyat oldum suan iyiyim allahıma şükürler olsun kemoterapi ve radyoterapi gördüm kalca kemigimde tümör(ewing sarkomu)tanısıyla capada tedavi görüyorum

Allah kanser olan arkadaşlarımıza acil şifalar versin.

Akçiğer c.a

Bende akçiger C.A (kanseri) teşhisi koydular.8 seans kemoterapi ve 33 seans radyoterapi tedavisi gördüm.İkisi bir arada çok yıprattı beni.Doktorlar biraz seni dinlendirelim dediler,ekim'de tekrar film çekilecem.Zor bi hastalık,allah herkezin şifasını verir inşallah.Bu arada malulen emekliliğe başvurdum.Sizce olabilirmiyim,bu hastalıktan dolayı emekli olan arkadaş varsa yazsın lütfen.

bende kanser adayıyım ..yakında katılırım .. aranıza insallah olmaz bir sey ama .. belli olmaz ..
koah hastası yım .. iyi günler

Bende varım yaws

SELAM ARKADAŞLAR ARTIK BENDE BURDAYIM
2003 ün sonunda HODGKİN LENFOMA kemoterapiyle yırttım
2005 ortalarında nüks ve çözüm OKİT kök hücre nakli (kendi iligimden)
2007 sıkıntı sebebiyle yine nüks ve şimdi ilik beklemekteyim kendi iligim yine temiz ama doktorlar dışardan alıcaksın dediler beklioz balımne olacaksa hayırlısı olur inşallah
DİGER ARKADAŞLARINDA DEDİGİ GİBİ MORAL ÇOK ÖNEMLİ BU İŞTE%60-70 GERİSİ İLAÇ BENCEDE:D
ben evliyim bide oglum var o zaten olayı bitiriyor ve hayata daha sıkı sarılmama neden oluyor ben eminimki bu melanet bana 100 seferde gelse ben onu 1000 sefer geri gönderirim konyada ikamet ediyorum ankarada tedavi görüyorum yarışmacı arkadaşlarada başarılar diliyorum:D:D:D:D:D:D
eger sizin için elimden gelen bişey olursa sonuna kadar elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım bilginize irtibat tel:0535 546 03 43:p
konyada ikamet edenlerle tanışmak ziyaret edenleride gezdirmek isterim
HERKESE ACİL ŞİFALAR DİLERİM

HAYAT NE OLURSA OLSUN YAŞAMAYA DEGER ÖLÜME İNAT YAŞAMAK GEREK ARKADAŞLAR BUNU SAKIN UNUTMAYALIM KISALAN ÖMÜR UZAMAZ UZAYAN ÖMÜRDE KISALMAZ O YÜZDEN KAFAMIZA TAKMIYALIM DERİM
:p:p:pSAYGILAR :p:p:p

arkadaşlar hepinize acil şifalar diliyorum...

selam herkese benim hayatım roman dostlR..10 KERE AMELİYAT OLDUM.aynı bacak aynı fmur aynı dr.aynı hastane sonuçmu..solbacak ampute..15 yıl mücadele ettim baca gımı kaybetmemek için.sonunda oda oldu.ama yıkılmadım ayaktayım.ciğer sağlam.merak ediyorum yener sağlık dr.u nasıl bilirsiniz?

Üst Alt