isitme cihazini alirken disari kullanmak icin 15 gun filan demene suresi istemek anca ilk defa isitme cihazi alacaklar isitme cihazinin ne oldugunu bilemeyenler icin olsa gerek
su agir isitme kaybimla ben satici olsam ben bile zor veririm
zaten denerken dikkat ederseniz ise yararligini anlarsiniz iyi bir odyocuda sisin istediginiz ses yuksekligini ayarliyor geri kalaninin git gel becereiyor
oticon rweklamlari fazla yaptigindan sahsi dusuncem ne kadar olsada phonak kadar degil
phonak nadia s serisi benim hosuma gitti denedigimde hatta 1400 liralik milopuls bile hosuma gittide sesler kifayet etmedi cok ileri isitme kaybima
isitme cihazi biz isitme kayiplilari asla memnun etmez asla duyan kulak gibi olamaz asla cihaz taktik diye 4 4luk bi duyma saglayamayiz
iyisi dikkatlice dinlemek ayarlar yapilarak olabildiginizce duydugunuz sesler hakkinda odyocuyu iyi bilgilendirmek isinizi gorur iste kotunun iyisi biraz daha iyi anlayabiliriz cevreyi
cok ileri dercede kayibi olan bizler icin mucize ses duyma olayi gerceklessede konusmalari anliyamiyoruz pek maaalesef
bu yuzden cok pahali yeni cikan cihazlara para vermemekte yarar var
ustelik 5 6 yil sonra baska baska cihazlar suruyorlar belkide bizim kullandigimiz cihazin ayarlarini yapamiyorlar
alin benim 2800 liraya 7 yil once aldigim mis gibi calisan resound canta 780 dcihazimi ayarliyamiyor gaesin ithalatcisi
birde biz bunu artik satmiyoruz diyorlar
en iyisi begenecegimiz bir cihazi biraz makul fiata alip 5 6 yil sdonra acimadan atip baska cihaz edinecegiz galiba bu durumda