Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu'da Servis imkanı nasıl sağlanır?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Ben atandığım yere yakınlarda ev tutmak istiyorum.
Bir tane buldum ama yürüme mesafesinden fazla.
En azından benim için.
Bunun için servis isteme durumum olabilir mi valilikten ya da bunla ilgilenebilecek bir kurumda?
Sabah götürüp akşam getirecek biçimde, böyle bir şey mümkün mü?

Merhaba,

Bulunduğunuz bölgede engelli derneklerine sordunuz mu?
Hani belki onların bir çalışması vardır.
Böyle durumda olan engelli arkadaşlar vardır mutlaka..

Engelli derneklerinin kendilerine hayrı yok ama valilik veya belediye yardımcı olabilir diye düşünüyorum...

Çoğu yerde Beledeyelerin de kendilerine bile hayrı yok..
Yardımın nereden geleceğini gitmeden, araştırmadan öğrenemezsiniz.
Örneğin memleketim Tokatta engelli derneği müthişti!..

Plumeria;
Teşekkürler fikir için. Açıkçası hiç aklıma gelmemişti bir derneğe sormak. Çünkü bu zamana kadar hiçbir ilgim olmadı onlarla. Az önce internetten bir tanesinin telefonunu bulup dernek başkanını aradım. Şuan İstanbul'daymış.Yarın gel konuşalım bakarız çaresine dedi. Bakalım ne olacak. Yarın yazarım sonucu.

Sevindim Merve

İnşallah güzel bir sonuç alırsınız.
Evet sonucu bizimle de kesinlikle paylaşın lütfen..
İşiniz de hayırlı olsun, başarılar.

Merve merhaba,

Sonuç nedir?
Ayarlayabildin mi?

bende merak ettım ortopedık engellıer için en buyuk sorun iş bulsanda gıdememek.

Merhaba. Maalesef. Babama birkaç kez söylememe rağmen pek oralı olmadı. Benim de gidebileceğim gibi bir yerde değil dernek ulaşım olarak. Dolayısıyla kaldı.

Telefonla tekrar görüşseydiniz Babamın işi dolasıyla gelemiyoruz tek de gelemem nasıl yardımcı olabilirsiniz diyerek:confused:

Merhaba plumeria başbakanlılgın 2009/12 sayılı genelgesinde "Engelli personel istihdam eden kurum ve kuruluşlar, mahalli idareler ve ilgili kurumlarla koordinasyon temin edilmek suretiyle kamu kurum ve kuruluşu yönüyle ayırım yapılmaksızın engelli kamu görevlilerinin kamuya ait servis araçlarından yararlandırılmaları," hükmü yer almaktadır buna göre engelli ve yaşlı hizmetler müdürlüğünün
(0312) 705 70 00 - 01 - 02 numaralı telefonunu arayarak bilgi aliniz

Üst Alt