Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda çalışanlar, hangi kurumları tercih yapmamızı tavsiye edersiniz?

Altruder

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

2014 EKPSS tercihlerimizde nereleri yazmamızı tavsiye edersiniz? Çalışma yoğunluğuna, görevde yükselme durumuna ve maaşa göre nereleri yazmalıyız? Tavsiyelerinizi, çalıştığınız kurum da dâhil olmak üzere bize önerirseniz memnun oluruz.

Teşekkürler...

başbakanlık ve başbakanlıga baglı kurumları yada döner sermayeli işletmeleri tavsiye ederim.hem çalışma şekliniz rahat olur,hemde maaşınız dolgun olur.ayrıca başbakanlık bütün kurumların merkezi oldugu için.egitim ve beceri durumuna göre,diger kurumlardan daha fazla yükselme şansınız olabilir.bizzat bunu tecrübe eden biri olarak söylüyorum...sizin ve başka arkadaşlarında şansı açık olsun,allah yardımcınız olsun..
saygılar..

Tercihleriniz hangi kurumlar olacak, hangi kurumlar daha avantajlılar?

Merhaba,

2014 EKPSS tercih yapmamıza az bir süre kaldı. Hangi kurumları tercih yapmak daha avantajlı olabilir, çalışanların da görüşlerini alarak tercihlerimiz hakkında daha detaylı fikir sâhibi olabiliriz diye düşündüm. Hangi kurumlar yoğunluk bakımından daha az (biz engellilere daha uygun), maaş olarak karşılaştırma yaptığımızda aklımıza yatan kurumlar hangileri olabilir? Paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler, kolay gelsin.

özellikle hizmetli kadrosunda çalışanlar varsa bilgi verseler çok iyi olur

arkadaşım tercihleri ne zaman yapabilcez acaba bilgin varmı

başbakanlık merkez bina,başbakanlık hazine müşteşarlıgı,başbakanlık mevzuatı geliştirme ve yayın müdürlügü,başbakanlık anadolu ajansı,başbakanlık resmi gazete,başbakanlık basın yayın,çocuk esirgeme kurumu daha birçok çok var,gogleye yazarsanız çıkar,bunlarında dışında maliye bakanlıgınıda tavsiye ederim,bakanlıklar içinde maaşı ve çalışma koşulları güzel olan en uygun kurumlardan biridir...

heyyy millet alla aşkına neyin hesabını yapıyonuz buldunuzda bunu yonuz
hele bi atanın da önce .......

kamuda hergün işine aglaya sızlaya giden insanlar böyle oluyo demekki. çalışmadan önce nerde ne şartlarda çalışacagını arastırmak ögrenmek gerek tabiki. tabiki öncelikli düşüncemiz atanmak olsun işsizlik gerçekten çok kötü ama helede bizim durmumumuzda insanlar için ne şartlarda çalışacagımızda önemli. belki biçok arkadaşımız ailesinden bagımsız yaşarken zorlanıcak belkı biçogumuz tekerlekli sandalyeler yüzünden ulaşımda zorlanıcaz. bunun karşılıgında işyerinde rahat edebilecekmiyim yada buna degecek bi para alabilecekmiyim die düşünmek bence abartı deil

Teknik okul mezunu iseniz (mimarlık, mühendislik vs) teknik kurum tercih edin, yükselme şansınız olur. TRT olursa kaçırmayın, yukarıda değinildiği gibi başbakanlığa bağlı kurumlar da diğer kurumlara göre daha kazançlı olur, engelli olduğunuzdan fazla mesai ve gece mesailerine kalmayacağınız için sağlık bakanlığına bağlı hastanelerde iyidir diye düşünüyorum.

ekpss yi kazananlar ne kadar alıcak 2014

ekpss yi kazananlar ne kadar alıcak 2014 bide kurayla tercihimizi sizce hangilerine yapalım hangi tercihler daha cok maaş getirir bize hizmetliler 2050 falan alıo galiba

Ekpss tercih yardım

Merhaba Arkadşalar,

EKPSS den 91 Puan Aldım.Lise mezunuyum. 15 Yıldır bilgisayar teknikeriyim.Bunun yanı sıra bilgisayar işletmenlik sertifikasıda almıştım zamanında.

Hangi kurum veya kuruluşlarla yeni atanan biri memur olarak hangi şartlarda çalışabilir.Bilgili ve tecrübeli olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim

Mesela ; İşte Şu Kurumda 1900 TL Maaş + Sosyal Denge + Ticket + Yol vb.. gibi Hangi dereceden başlar düze lise mezunu ilk girişte ve şartlar nelerdir.Herkes paylaşırsa sevinirim.

Not : Memeur atandı ve iş başı yaptı diyelim ilk maaşını peşinmi alıyor 1 aylık böyle bir olay mı var ?.

Şimdiden teşekkürler.

KİT kurumlarından harici kurumlarda fazla maaş olmaz.Mesela TMO,DHMİ...TMO'da en düşük memur maaşı 2000 civarı,Teknisyen 2.800 civarı,Tekniker 3.000 civarı,Mühendis ve Eksper 3.500 civarı.Tabi bunlar bekâr maaşı.Evli olup eş yardımı alanlarınki daha yüksek.DHMİ'de bu maaşlara 500 tl ekleyin.Bu maaşı KİT harici kurumların çoğunda bulamazsınız.

2012de ben hızmetlı olmam dıyenlerın hepsı evde oturuyo 1800-2000 maaşın nesını begenmıyosunuz anlamadım?
ılk 3000 gırın de ondan sonra kafa yorun boyle şeylere.
bu sene 3000 olur yok 5000-10000 gecın onları seneye okadarda almazlar ekonomıden anlasnız ne oldugunu anlarsınız.
devlet butun yuku ozel sektore, taserona yıkma pesınde sız nerde ense yaparım dıye duşunuyosuz.
boyle kafadakı ınsanların hıç bırkuruma gırememesını dılıyorum .
85-90alanlar neysede, 65-70alırım(sallama ile)sadece 60tane kutuyu doldurdu dıye en gusel işe yerleşırım kafasınıdakı yazılara delı oluyorum:mad:begenmıyen ozele gıtsın.

keske ben atanabılsemde varsın sabahtan aksama kadar paspas cekeyım cay vereyım ah nerde dua edın arkadaslar ınsallah butun arkadaslar atanır :(:(:(:(

İnşaAllah atanırsın kardeşim.Fakat senin gibi söyleyen nice memur arkadaşlar atanınca vallahi alikıranbaşkesen oluyor kurumda:)) Süprmeyi bırak adama bilgisayarda iki satır yazdırmak için yağ çekiyoruz:)

valla toprak kardes benım kura kura üsülü katıldım sansım cok az allahtan ümit kesilmez vallahi ben degişmem keşke atanabılsem keşke allah hepimizin yardımcısı olsun bu işe o kadr ihtiyacım varki :(

Üst Alt