Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu personeli seçme sınavı lise ve önlisans başvurusu için gerekli olan belgeler..?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar önlisans olarak ilkkez başvuracam daha önce lise sewiyesinde girmiştim osym ye hangi ewrakları wermem gerekiyor bilgi bekliyorum

lise için hangi belgeler gerekli bende başvuracağım kpss ye

ben lıse duzeyınde gırdım...osym bınasına yoladılar ozel sartlardan dolayı...dıploma fotokoposı saglık kurulu raporu nufus cuzdan fotokopısı kı bunlardan once bankaya para yatırılması lazım lıselıler ıcın 35 tl...ıslemlerın gerceklestırecegın osym bınasında 3 tl alıyor..bunlar lıse duzeyınde kıler ıcın lısansı bılmıyorum ama pek degısen bısey olacagını sanmıyorum ayndır

Arkadaşlar, son başvuru tarihi 11 Temmuz. Yani biran önce başvurmalısınız eğer hala başvuru yapmamışsanız. Lise düzeyinden girecek tüm adaylar, daha önce sınava gitrmiş dahi olsa başvurularını başvuru merkezi aracılığıyla yapacaklardır. (Genelde tüm liseler, yüksekokullar, fakülteler başvuru merkezidir). Sedarkanserdan, daha önce lise düzeyinden sınava girmişseniz bankaya 35 TL sınav ücreti yatırdıktan sonra şifrenizle sisteminize giriş yapınız, bilgileriniz güncellenmiş ise başvuru merkezine gitmenize gerek kalmaz. Eğer bu şekilde başvurunuzu gerçekleştiremezseniz linkteki aday bilgi formunu doldurarak banka dekontunuz ve diploma ya da öğrenim durumunu gösterir belhenizle berabar başvuru merkezine gidiniz. Klavuzu okudum ama çelikşiye düştüm, 2010 önlisans düzeyinde başvuranlar internetten başvurularını yapabiliyor sanırım sizin durumunuzda olanların başvuru aracılığı ile bilgilerini güncelletmesi gerekiyor. http://www.osym.gov.tr/dosya/1-60187/h/adaybasvuruformukpssortonl.pdf

Lise düzeyi adaylar da linkteki formu doldurarak banka dekontu ve diploma ya da öğrenim durumunu gösterir belgeniz ile birlikte başvuru merkezine gidiniz. Başvuru ücreti 35 TL: Akbank, Ziraat, Vakıflar, Kuveyt Türk Katılım, Denizbank, Halkbank'tan birisine yatırabilirsiniz.

Daha geniş bilgi için klavuzu inceleyiniz: http://www.osym.gov.tr/dosya/1-60186/h/2012kpssortonlisanskilavuz.

Sakatlık grubunuza göre yardımcı istiyorsanız aday bilgi formunda 'özür durumu bilgilerini' dolduracaksanız OSYM'ye raporunuzu ulaştırmak zorundasınız. Başvuru merkezinize sağlık kurulu raporunuzu da götürünüz. Tekerlekli Sandalye kullanan adaylar, başvuru formlarına 'Tekerlekli sandalye kullanıyor' ibaresini yazacaklardır.

nüfus cüzdanı ya da kimlik belgenizi de başvuru merkezine götürmeyi unutmayın arkadaşlar. Umarım kolaylıkla halledersiniz ve şimdiden hayırlı olsun.

Üst Alt